Yemek Sitesi Projesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enginkar
    enginkar's avatar
    Erkek

arkadaşlar okuldan bi proje aldım yemek sitesi yapacaz.. hem okul hem de çalışyrm ben çalştğm iş yeri sahibi yap satalım dedi dubai den mi ne öle bi istek gelmiş.. ama ben java dili üzerinde yoğunlaşmak istediğim için java ile yapmak istiyorum .. şimdi ben javascript mi öğrenecem JSP mi ?? java temel bilgim az çok da uygulamam var :(

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

yemeksepeti tarzı bi site yapacaksan öle yeni web programcısı olarak bitirmen çok uzun sürer hacım.

ASP.net ile yapılmış benzerini yapan arkadaş tanıyorum bir fiyat al ondan istersen.

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

bi ara başlamıştım böle bişeye. yemek kısmını yapmıştımda sepet kısmında kalmıştım :)

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apokontek
    apokontek's avatar
    Erkek

Yemeksepeti aldı basını gıttı...Adamlar 50 milyar yatırım yaptı 3 mü 4 mü kişi neydi...Sımdı adamların gunluk kazancı bılmem kac mılyar...

Allah büyüktür vesselam...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ntxsoft
    ntxsoft's avatar
    Erkek

ASP.net le yapmak istersen okul projesi için e-commerce siteşi yapmıştık, onu modifiye yaparak yemekk satışı üzerine bişeyler yapabilirsin.

http://rapidshare.com/files/425983155/Virtual_Market.rar

enginkirmaci.com | Kişisel web sitesi, uyetakip.com | Ücretsiz Üye Takip Programı
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cupofcoffee
    Cupofcoffee's avatar
    Erkek

Yemeksepetini duymamıştım bile , uniyemek.com u bizzat kullanıyorum. şimdi karşılaştırdım bulunduğum yer ile. Uniyemek daha güncel firmalar konusunda.

Gerçek bir akıl, yalanlar ve yanılsamaların arasından kaybolmadan yolunu bulur. Gerçek bir kalp ise zehir dolu nefrete zarar görmeden dokunabilir. Bu zamanın içinde karanlık büyümeye devam etse de, her zaman aydınlığın etrafı arıtması için eğilmeyi de bilir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ilk mesaja bakılırsa baya acemisin.

javascript ile bir script yapamazsın,ufak tefek uygulamalara gider.java ile yapılabilir ama java  çok kullanılmıyor ,kullanabilisen güzel sonuçlar çıkar.

php yahut .net ilede yapabülüsün.

DOM..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yTSe_JaM
    yTSe_JaM's avatar
    Erkek

eger yemeksepeti gibi bisey yapacaksan gercekten uzun surer.. ama suan burda adamlar guzel bisey bulmus acik arttirma gibi bi olay war tam olarak acik arttirma degil de eger istersen sana siteyi soylerim belirli bi saat war o saate kadar atiyorum 100 takip edeni gecerse o takip edenler tabiki cuzi bir miktar oduyor ama o kisiler o urunu aliyo.. genelde grupsal olarak satim yapiliyo.

Our Master Miyamoto Musashi Says: The way is in Training Know the Ways of all professions. Distinguish between gain and loss in worldly matters. Do not think dishonestly.
Toplam Hit: 1512 Toplam Mesaj: 8