Yemek Sitesi Projesi
-
arkadaşlar okuldan bi proje aldım yemek sitesi yapacaz.. hem okul hem de çalışyrm ben çalştğm iş yeri sahibi yap satalım dedi dubai den mi ne öle bi istek gelmiş.. ama ben java dili üzerinde yoğunlaşmak istediğim için java ile yapmak istiyorum .. şimdi ben javascript mi öğrenecem JSP mi ?? java temel bilgim az çok da uygulamam var :(
-
yemeksepeti tarzı bi site yapacaksan öle yeni web programcısı olarak bitirmen çok uzun sürer hacım.
ASP.net ile yapılmış benzerini yapan arkadaş tanıyorum bir fiyat al ondan istersen.
-
bi ara başlamıştım böle bişeye. yemek kısmını yapmıştımda sepet kısmında kalmıştım :)
-
Yemeksepeti aldı basını gıttı...Adamlar 50 milyar yatırım yaptı 3 mü 4 mü kişi neydi...Sımdı adamların gunluk kazancı bılmem kac mılyar...
-
ASP.net le yapmak istersen okul projesi için e-commerce siteşi yapmıştık, onu modifiye yaparak yemekk satışı üzerine bişeyler yapabilirsin.
http://rapidshare.com/files/425983155/Virtual_Market.rar
-
Yemeksepetini duymamıştım bile , uniyemek.com u bizzat kullanıyorum. şimdi karşılaştırdım bulunduğum yer ile. Uniyemek daha güncel firmalar konusunda.
-
ilk mesaja bakılırsa baya acemisin.
javascript ile bir script yapamazsın,ufak tefek uygulamalara gider.java ile yapılabilir ama java çok kullanılmıyor ,kullanabilisen güzel sonuçlar çıkar.
php yahut .net ilede yapabülüsün.
-
eger yemeksepeti gibi bisey yapacaksan gercekten uzun surer.. ama suan burda adamlar guzel bisey bulmus acik arttirma gibi bi olay war tam olarak acik arttirma degil de eger istersen sana siteyi soylerim belirli bi saat war o saate kadar atiyorum 100 takip edeni gecerse o takip edenler tabiki cuzi bir miktar oduyor ama o kisiler o urunu aliyo.. genelde grupsal olarak satim yapiliyo.