Yemin Töreni
-
okullarda andımız kaldırıldı.kastamonyu gölköyede 5 ci jandarma egitim alayında yemin toreninde bir grup asker biz bu sozlerle ile yemin etmeyiz demişler.yemin etmeden asker olunmuyor.ne olacak şimdi.

-
kaynak var mı ? internette hiç böyle bir haber yok
-
tamam reddetmişler. acaba sonraki askerlikleri nasıl geçmiş askeriyede.
kendi askerliğimi düşünüyorum. bizde çıkacaktı öyle 150 kişi reddetceklerdi.
o adamlardan artık bildiğin hortumla kan çekerlerdi.
ama burası Türkiye. olur mu olur
-
KaRaKuLe bunu yazdı
kaynak var mı ? internette hiç böyle bir haber yok
resimler milliyet köşe yazısı
-
askerde seçim şansın yok. Yemin ettirirler adama. Orada demokrasi yok monarşi var. Bunu kabullenemeyen beyinler bunlar ne yazıkki...
Ayrıca askerlik yemini bence yerli yerinde ve ayrımcı falan da değil. Bu güne kadar "amaan yaaa bunu da mı ezberleyeceğiz, bitmedi bu ezber işi" dışında bir itiraz veya serzeniş görmedim.
-
opusdei bunu yazdı
askerde seçim şansın yok. Yemin ettirirler adama. Orada demokrasi yok monarşi var. Bunu kabullenemeyen beyinler bunlar ne yazıkki...
Ayrıca askerlik yemini bence yerli yerinde ve ayrımcı falan da değil. Bu güne kadar "amaan yaaa bunu da mı ezberleyeceğiz, bitmedi bu ezber işi" dışında bir itiraz veya serzeniş görmedim.
sen orda devlet malısın. bizim arkadaş ayağını kırdı. ceza aldı. 45 gün koğuşta yattı. nereye seçim şansı
-
demokratikleşme normalleşme yarak kürekleşme diye diye ağzına sıçacak bu ülkenin bu adam.
Bu sözlerle yemin etmeyenlerde vatandaşlıkdan siktir edilsin.Sadece askeriyeden çıkarmak hafif kalır.
-
-
Acemi Birliğinde, yemin etmenin değeri olsaydı.
Kendini tanrı sanan uzman çavuş;
Herkez yemin ederken ailesinin karşısında duygulanırken. bana neden izmarit toplattırdı ?
Ben yemin etmedim, 15 ay boşunamı süründüm?