Yemişim Yapay Zekasyı, İsmini Hatırlayamadığım Klip

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek

yapay zekayla denedim bualamadım müridler sizden destek bekliyorum. 

doksanlı yıllarda çekilmiş ingilizce bir klip vardı pop tarzında, grup olarak şarkı söylüyorlardı.
    klipin başlangıcında yukarıdan yağmur yağıyor gibi görünüyordu ve bir erkek bu yağmurun altında dans ediyordu, sonra kamera geri çekiliyordu ve yağmur değil bir hortumdan su fışkırtıldığı ortaya çıkıyordu. sonra kamera elemanın dişlerini zoom yapıyordu, elemanın dişlerinde bir gariplik vardı(eksikmiydi çürükmüydü tam hatırlayamıyorum).
    eğlenceli bir klipti.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yustang
    yustang's avatar
    Erkek
    Arlong bunu yazdı

yapay zekayla denedim bualamadım müridler sizden destek bekliyorum. 

doksanlı yıllarda çekilmiş ingilizce bir klip vardı pop tarzında, grup olarak şarkı söylüyorlardı.
    klipin başlangıcında yukarıdan yağmur yağıyor gibi görünüyordu ve bir erkek bu yağmurun altında dans ediyordu, sonra kamera geri çekiliyordu ve yağmur değil bir hortumdan su fışkırtıldığı ortaya çıkıyordu. sonra kamera elemanın dişlerini zoom yapıyordu, elemanın dişlerinde bir gariplik vardı(eksikmiydi çürükmüydü tam hatırlayamıyorum).
    eğlenceli bir klipti.

buldun mu ben bişey bulur gibi oldum çok iğrençti bulmasam daha iyiydi

HAYATTAKİ PÜRÜZLERİ EKSİK OLAN KISIMLARINI TAMAMLAMAK İÇİN KULLAN. O ZAMAN HAYAT DAHA KULLANIŞLI VE GENİŞ OLUR.
Toplam Hit: 692 Toplam Mesaj: 1
90lar