Yeni Açılan Siteye Seo?
-
Arkadaşlar yeni bir site açtım. Her gün özgün içerik eklememin dışında siteye, yaklaşık olarak her hafta 50TL' lik bütçe ayırdım. Site henüz daha bir haftalık. Sizce bu parayı nelere harcamalıyım tavsiye bekliyorum. Teşekkürler.
-
takipteyim
-
2 ay hiç bişeye ödeme yapma zarar verırsın her hafta ayırdıgın 50 lirayı biriktir, 2 ay sonunda sitenin kategorisinden kaliteli prli alexası dusuk siteden link & tanıtım yazısı al, imleme, video backlink ve sosyal mecraları cok iyi kullan derim
-
AsortiC bunu yazdı
2 ay hiç bişeye ödeme yapma zarar verırsın her hafta ayırdıgın 50 lirayı biriktir, 2 ay sonunda sitenin kategorisinden kaliteli prli alexası dusuk siteden link & tanıtım yazısı al, imleme, video backlink ve sosyal mecraları cok iyi kullan derim
Aynen. 2 ay sadece günlük özgün yazılarını bol resimli olarak gir. O sürede parayı biriktirim zamanı dolunca ufaktan başlangıcı yaptır ama yine sen hafta 50 TLyi bir yere koy 6. ay doluncada daha büyük çalışmalar yaptır. Gidipde orda burda link kastırıp çop yapma ama :D Kaliteli birinden seo desteği al. Ayda 200 TL ile çok iyi bir site olabilir. Site ne bilmiyorum ama ayda 200 TL ile bırakta iyi olsun :D
Düzenleme: Forumlara filan link kastırmak yerine Prsi yüksek sitelere tanıtım yazısı ver ama her site için farklı bir tanıtım yazısı kullan.
kadirozdemir tarafından 26/Ara/12 15:37 tarihinde düzenlenmiştir -
1 milyon facebook beğenisi olan oyun sayfası var. Site yapım aşamasında bitmek üzere. Facebook üzerinden reklam atmıp öyle kasıcaz. Böyle bi durum için ne önerirsiniz ?
-
istersen site açtıktan hemen sonra kasabilirsin site için olumsuz etki yapmaz olumlu yanları hit gelir organik sayfa ziyaretleri elde etmis olursun v.s
-
Haftada 60 ve ya 70de harcayabilirim ama biriktirme işi çok zor hemen bitiyor para bana batıyor :D Siteyi tamamen marka haline getirmek istiyorum. Bununla birlikte daha fazla sermaye gerektiğini biliyorum.
Sitenin ilk 3 ayı neler daha sonraki 3 ayı neler yapılabilir ve kaç paraya mal olur?
-
manhyak bunu yazdı
1 milyon facebook beğenisi olan oyun sayfası var. Site yapım aşamasında bitmek üzere. Facebook üzerinden reklam atmıp öyle kasıcaz. Böyle bi durum için ne önerirsiniz ?
dota sayfasıydı dimi hocam :D
-
ucenmi bunu yazdımanhyak bunu yazdı
dota sayfasıydı dimi hocam :D
evet :)