Yeni Albüm Snippet [Desteğe İhtiyacımız Var]
-
Bir arkadaşım ve arkadaşı ve arkadaşları birşeyler yapıyorlar bence bu başarılı olmuş/olacak.
Sizlerden ricam albüm tam olarak çıkana kadar snippete abanabilir misiniz? Hiti falan çoğalsın.
Bir de paylaşsanız falan, ya da hani anlarsınız ya :)
Teşekkürler..
by_Tet tarafından 22/Kas/15 10:38 tarihinde düzenlenmiştir -
Rap diyince hep protest rap olarak bende kaldi bu muzik, rahat 12-13 senedir dinliyorum diyebilirim. Normal muzik tadinda soylenen parcaları, ilk parcalari gibi misal, duyunca direk kapatiyorum istemsiz. Arabesk rap gibi misal, manita icin yazilanlar filan.
Arkadaslarina basarilar ama, istedikleri/hayal ettikleri gibi olur umarim hersey.
-
NoToLeRaNcE bunu yazdı
Rap diyince hep protest rap olarak bende kaldi bu muzik, rahat 12-13 senedir dinliyorum diyebilirim. Normal muzik tadinda soylenen parcaları, ilk parcalari gibi misal, duyunca direk kapatiyorum istemsiz. Arabesk rap gibi misal, manita icin yazilanlar filan.
Arkadaslarina basarilar ama, istedikleri/hayal ettikleri gibi olur umarim hersey.
Hocam yorumun için çok teşekkür ederim :)
Yalnız bu bi parça değil snippet. Albümdeki tüm parçalar var genellikle nakaratlar denk gelmiş farkettiysen. Hele dur parçalar yakında onları yerersin ağzının tadıyla :)
Şimdi biraz yardım lütfen
-
paylaşım için teşekkürler. arkadaşların için hayırlı olmasını dilerim.
-
RockZs bunu yazdı
paylaşım için teşekkürler. arkadaşların için hayırlı olmasını dilerim.
Teşekkür ederim hocam bu vesileyle up olsun
-
Up ((:
-
izzmarit bunu yazdı
Up ((:
Teşekkürleer :) Aynı zamanda up