folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Yeni Aldigim Dvd Writer İm Calismiyo Delirecem Lutfen Yardim!!

Yeni Aldigim Dvd Writer İm Calismiyo Delirecem Lutfen Yardim!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Arkadaslar cd writerim bozulunca bi tane dvd writer alayim dedim gitti benq nun dvd dw2000 modelini aldim.hdd ile dvd writeri ayni ide kablosundan bagladim.bilgisayarimi actigimda direk yeni donanim bulundu dedi bende sevindim sorun cikmadi diye.sonra bicd taktim ne goriyim hic hareket yok?icinde cd olmasa bile tikladigim zaman aciliyo?icine cd koyup tiklayinca gene aciliyo ama her ikisindede bos gosteriyo?hic uyari yada baska bisey yok!1Kafayi yiyecem arkadaslar lutfen yardim edin:((((
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek
    driverı bi yükle ne die delirion garantili mal bozuksa bozuktur kasma hiç

bu dünyada da öbür dünyada da yanmanın yolu plajdan geçer
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek
    Yeni aldım diyorsun,sıkma bu kadar..Git geri ver..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Arkadaslar ben azerbeycandayim ve turk ogrenci oldugum icin bazi haklarimiz olmuyo!!yani o kadar para saydik bozuksa kisacasi yanacak of!!simdi o bilgisayarda internet yok.e cd de okumuyo driver yujleme gibi bisansim yok..hayir bu ne bicim biseydir nasil cd okumaz ya...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek
    içine koyduğun cdyi değiştirmeyi denedinmi zeki
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    dvd-writer ın arkasındaki küçük tırnakçıkları deiştir.cımbızla ordaki şeyi çıkar dierine tak anladıysan sorun çözülmesi lazım :D

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

jumper'i degistir

fazla ide cikisi varsa tek bagla

sorun cozulmezse bozuktur gotur ver degistirsinler..

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
Toplam Hit: 984 Toplam Mesaj: 7