Yeni Arabada Sigorta Hakkında Yardım?
-
arkadaşlar yeni bir araba alıyorum ilk aracım olacagından noterle ilgili hic bir bilgim yok aracın sigortasını üstüne alak ile ilgili olsun ruhsatını almak olsun noter fıyatları olsun bunlar hakkında benı aydınlatırsanız gercekten cok sevınırım arkadaslar gecen gun bır arkadas aldı araba dedıkı 70 notere 280de arac sıgortasına verdım dedi acaba her aracın sıgortası aynı fıyatmıdır yada hemen sıgortasını ustume almama gerek varmı?
-
Zorunlu Trafik Sigortası için konuşuyorum (tescil yaptırırken yaptırılan)
Zorunlu Trafik Sigortalarında fiyat belirlemesi Aracın ilk tescili ve devamlılığına göre fiyat belirlenir ha birde plakasına göre
örnek şudur ki bir manisa plaka araç 110 lira çıkarken istanbul plakalı 280 çıkmış belki bizde daha ucuzdur bilemiyecem :)
sözün özeti sıfır araçlarda 34 plakalı araçların hepsinin zorunlu trafik sigortası aynıdır bmw nin de hacımuratında (hala sıfırı varsa:)
ama şirketler arası ufak oynamalar olabilir
-
anladım hocam peki benım arac ıle ılgını fıyat konusunda bır bılgınız varmı?
-
kardeş bende 206 vardı mayısın ilk haftası sattım notere gidiosun 70 lira veriosun o yetmiş liranın da 40-45 i emniyete gidio geriye kalan notere kalıo ;
zorunlu sigorta da 220-300 arası bişey olması lazım onu da zaten 5,8,10 taksite bölüyolar kredi kartına :) ama aracı üstüne alır almaz hemen yaptır sigortayı
-
sertan_06 bunu yazdı:
-----------------------------
kardeş bende 206 vardı mayısın ilk haftası sattım notere gidiosun 70 lira veriosun o yetmiş liranın da 40-45 i emniyete gidio geriye kalan notere kalıo ;
zorunlu sigorta da 220-300 arası bişey olması lazım onu da zaten 5,8,10 taksite bölüyolar kredi kartına :) ama aracı üstüne alır almaz hemen yaptır sigortayı
-----------------------------cokmu acıl sıgorta daha sonra yaptırsam olmazmı?
-
MeTiN_7 bunu yazdı:
sertan_06 bunu yazdı:
-----------------------------Zorunlu trafik sigortası hemen yaptırmak mecburiyetindesin
-
istiyosan güneş hdi ışıkdan fiyat alayım :)
-
MeTiN_7 bunu yazdı:
sertan_06 bunu yazdı:
-----------------------------çok acil aldığın gün yaptır aynasızın biri çevirir uğraşır durursun:)