folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yeni Arabada Sigorta Hakkında Yardım?

Yeni Arabada Sigorta Hakkında Yardım?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek

arkadaşlar yeni bir araba alıyorum ilk aracım olacagından noterle ilgili hic bir bilgim yok aracın sigortasını üstüne alak ile ilgili olsun ruhsatını almak olsun noter fıyatları olsun bunlar hakkında benı aydınlatırsanız gercekten cok sevınırım arkadaslar gecen gun bır arkadas aldı araba dedıkı 70 notere 280de arac sıgortasına verdım dedi acaba her aracın sıgortası aynı fıyatmıdır yada hemen sıgortasını ustume almama gerek varmı?

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Zorunlu Trafik Sigortası için konuşuyorum (tescil yaptırırken yaptırılan)

Zorunlu Trafik Sigortalarında fiyat belirlemesi Aracın ilk tescili ve devamlılığına göre fiyat belirlenir ha birde plakasına göre

örnek şudur ki bir manisa plaka araç 110 lira çıkarken istanbul plakalı 280 çıkmış belki bizde daha ucuzdur bilemiyecem :)

sözün özeti sıfır araçlarda 34 plakalı araçların hepsinin zorunlu trafik sigortası aynıdır bmw nin de hacımuratında (hala sıfırı varsa:)

ama şirketler arası ufak oynamalar olabilir

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek

anladım hocam peki benım arac ıle ılgını fıyat konusunda bır bılgınız varmı?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek

kardeş bende 206 vardı mayısın ilk haftası sattım notere gidiosun 70 lira veriosun o yetmiş liranın da 40-45 i emniyete gidio geriye kalan notere kalıo ;

zorunlu sigorta da 220-300 arası bişey olması lazım onu da zaten 5,8,10 taksite bölüyolar kredi kartına :) ama aracı üstüne alır almaz hemen yaptır sigortayı

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek

sertan_06 bunu yazdı:
    -----------------------------

kardeş bende 206 vardı mayısın ilk haftası sattım notere gidiosun 70 lira veriosun o yetmiş liranın da 40-45 i emniyete gidio geriye kalan notere kalıo ;

zorunlu sigorta da 220-300 arası bişey olması lazım onu da zaten 5,8,10 taksite bölüyolar kredi kartına :) ama aracı üstüne alır almaz hemen yaptır sigortayı

cokmu acıl sıgorta daha sonra yaptırsam olmazmı?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxjokerxx
    xxjokerxx's avatar
    Erkek

MeTiN_7 bunu yazdı:

sertan_06 bunu yazdı:

Zorunlu trafik sigortası hemen yaptırmak mecburiyetindesin

okmam yazmam yok möhür yada barnak bassam olmamı
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

istiyosan güneş hdi ışıkdan fiyat alayım :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek

MeTiN_7 bunu yazdı:

sertan_06 bunu yazdı:

çok acil aldığın gün yaptır aynasızın biri çevirir uğraşır durursun:)

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
Toplam Hit: 833 Toplam Mesaj: 8