Yeni Bi Laptop Almayı Planlıyorum Öneriniz
-
yeni bi laptop almayı planlıyorum yoğunluk oyun uzerıne olucak wow oyuncusu olduğum için performans çok önemlı casper nırvanayı tavsiye ettıler bana 12 ay taksıt 1.500 ytl civarı min fiyata max performans nasıl alırım önerilerınızı alabılırmıyım
-
Valla bilader bu WotLk çok fazla donanım istiyormuş galiba. Laptop alırken bu Monster serileri var onlara bak istersen. Yoksa başka türlü 1500ytl ile kaldıramazsın WotLK'yı. Bu arada hangi realmdesin. Benim BloodHoof ile Terenas'da charlarım var.
-
hacı ben bıraz bekle derım acele etme kış sonrası alırsın oyunlar bı cıksın. ayrıca Toshiba X300 var oyun ıcın bence suan en ıdealı ama cok pahalı onnda dusmesını bekle derım
-
öylemi yapsam aslında wotlk çıkana kadar bi beklemek lazım ama fazla bi + grafik olucağını zannetmıyorum sonuçta wow u full grafik 90 fps oynıyan makıne tbc çıkınca full grafıkte 75 fps ye dusmustu ulan :D içim içimi yıyo acc frozendı bayadır deli oynıyasım var bu casper nirvanayla şuan full grafık 90 fps oynuyo tbc yi shatrath ta de önemlı olan zaten wotlk u kaldırırmı bi sistem gereksınımlerını açıklasalar bulabılsek :/
-
bu arada hacı sormuşun hangı realmdasın dıye pek bellı olmuyo o bıkaç acc oldugu ıcın karazhan auchudion dunemaul
-
bence golddan al %20 indirim var.
-
her konuda yazıyorum burayada yazıcam
sakın hp alma , paranı git çöpe at yinede hp alma
1.5 yılda 4 kere servise gitti toplamda 10 kere parçası değişti,
garanti şartlarına göre ucret iadesi yapmak zorundalar, ve yapmıyorlar
mahkeme sürecindeyiz,
Toplam Hit: 1202 Toplam Mesaj: 7