Yeni Bir Ekran Kartı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nepnesomao
    nepnesomao's avatar
    Erkek
    herkese selam yani bir ekran kartı almayı düşünüyorum bende nvidia geforce 8800 gts  var nvidia nın 9000 serisi bi ekran kartı mı alayım yoksa başka bi kart mı tercih etmeliyim bu arada ekran kartım veri yolu hızı 320 bit ve 320 mb bellek var sizce nası bi ekran kartı almalıyım

Amat Victoria Curam
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

GTX 285

HD 4870 X2 

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hepaq
    Hepaq's avatar
    Erkek

Cia bunu yazdı:
    -----------------------------

GTX 285

HD 4870 X2 

-----------------------------

ati ati dediler hd3870 aldım zamanında ndvia eziyor atiyi suanda en iyi ekran kartı gtx290 bana kalırsa almısken gtx290 al derim çünü su mereti bir defa alıcan he paran yetmezse o zaman gtx285 derim

hepaq işte bildigin hepaq hep-aq degil :D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek
    8800 varsa 9000 serisi alma. GTX 290 ya da GTX285 al. Bunlardan alamıyorsan biraz daha bekle derim.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    gtx 290 nerde satılıyor özellikleri nedir

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

Şu anda satılmıyor galiba :) Özellikler için http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=gtx+290&btnG=Google%27da+Ara&meta=&aq=f&oq=

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    orayı ara burayı ara bulmadım şehir efsanesi olabilitesi var 4 gb bellek 189 watt :S

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek
    nvdia nın 894 mb 448 bitlik modeli vardı 265 miydi neydi hatırlamıyorum onu almalısın bence

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek
    4870 m var millet 4770 3 lü cf felan daha iyi performans alıyomuş bi bak istersen 4770 lere ati>nvidia şu an için
Toplam Hit: 1012 Toplam Mesaj: 9