Yeni Bir Site

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

arkadşlar yeni bir site açmayı düşünüyorum hangi alana yöneleyim 

İng. de baya aşama kaydettim ama hala makale yazacak seviye de değilim normalde ing. düşünüyordum 

şimdi benim bir mat sitesi var burda açtığım koonulardan az çok biliyorsunuz :))

ben bi domain aldım anahtar kelimeli benim sektörle ilgili ama uzantısı .xyz   çok işe  yaracağını düşünmüyorum 2$ zaten alayım deneme falan yaparım anahtar kelime için belki işe yarar diye düşündüm 

şimdi bir domain alıp copy paste içerikle doldursam sizce tutarmı sektörüne bağlı olarak öyle film video değilde magazin falan veya elbise ıvır zıvır hiçte ilgi alanım değil ama trend olarak nedir sizce. Adsense olarak olaya bakabileceğim bir sektör diyelim.

yani öyle bir sektör olsunki adsense tık başı geliri yüksek olsun.

hafta 1-4 arası özgün makale atacağım daha fazla zor gibi matyardim.com tüm   enerjimi alıyor zaten.

matematik24.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

bak matematik öğretmenisin sanıyorum.

benim ilk okuldan beri matematiğim hep kötü oldu.

neden dersen?

bende acayip bir takıntı vardı. illa neyi neden öğrendiğimi bileceğim. mesela öğretmen bir formül yazıp,   buna verileri yazın çözün dediğinde

herkes kafasını eğip çözmeye  çalışırken ben elimi kaldırıp. bu formülü kim bulmuş. niye bunu yapıyoruz.???????

yada diyelim hadi çözdüm 7x+ y= 15 diyelim buldum ne yapıcam?

bunu  15 ne diye?  çok kafa ağrıttım. hiçbir matematikçi bunu bana anlatamadı.

öğretmöene denmez ama bazıları hak ediyor kusuruma bakma ama salaklar

"ya ben uğraşamam bununla git şunu şunu araştır. yada şu kitabı oku diyen olmadı"

ve bu takıntım fizik kimya içinde geçerliydi :))

öğretmen suya tuzu atınca yumurta yukarı çıkardı. millet a ne güzel derken ben hep niye niye  niye diye sordum.

tuz yumurtayı kaldırır. dingil onu gayet net görüyorum niye kaldırıyor söylesene. beni fıtık ettiler hep.

görmediğim atomun proton numarasını hesaplamayıda iç sevmedim. iyiydim ama eletron niye fırıl fırıl döner? :)))

neyse gelelim sadede :)

bir site kur ve derslerin başı sonu ilerleyişi kim bulmuş. kim ne ile neyi yapıyor açıklamalı bir site kur. döküman paylaş.

deneyler falan gerçi şimdilerde böyle belgeseller çoğaldı  trt okulda görüyorum ama sen bunun türk ve biraz daha düznlisini yap.

ilk üye ben olucam.

yok yapmadın ben yapıcam. sonra başını vurma

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek

futurist aynı dertten muzdaribim doktorlarla ilişkimde bu yönde :)

Kurtlar tasma takmaz....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

@futurist 

dediğine katılıyorum.

Ama durum yine sistemem çıkıyor nasıl diye sorarsan merak etmen çok güzel ben bile bazı matematik formülleri nerden gelir bilemem bir kısmını araştırırım merak ettiysem bulur merakımı gideririm.

Öğrenciye biz olması gerekeni veriyoruz. Sisteme ezberci olarak dayattığı için bu artık alışılagelmiş biçimde sürüp gitmekte formasyon eğitimi bitti bizim geçen hafta çok ta iyi oldu. Materyal geliştirme dersinde bize konuya nasıl giriş yapılacağı öğretiliyor aynen senin dediğin gibi direk formülü çocuğa dayayıp anlatmak yerine ilk başta dünyadan canlı bir örnek vererek bunu somutlaştırmayı öğrencinin sempati duymasını sağlamak amaçlanıyor. Tabi bunun yapılabilirliğine geldiğimizde yüzde yüz olmuyor. Zaten lise seviyesinde ders anlattığım içinde direk gördüğüm ve bunu anlayan öğrenci sayısı sınıfta 1-2 kişi. gerçek bu malesef.

matematik24.com
Toplam Hit: 929 Toplam Mesaj: 4