Yeni Bir Sosyal Medya Şirketi İçin Uzman PHP Yazılımcısı
-

PHP Web Developer (PHP, MySQL)
İstanbul şehrinde faaliyet gösterecek olan yeni bir sosyal medya şirketi olarak;
Yenilikçi bir proje üzerinde çalışan, alanında uzman ekibimizin yöneteceği başta bir proje olmakla birlikte, çeşitli web site projeleri için;
Yazılım sorumluluğunu “geliştirme, sistem ve yönetim” olarak tamamen üstlenmek üzere, yazılım konusunda tutkulu, kendini sürekli geliştirmeye inanan, yeniliklere açık, profesyonel çalışma ilkelerinden ödün vermeyen, bizimle birlikte projeye aynı heyecanı ve bağlılığa sahip olacak, kendine güven ve start-up ruhuna sahip;
PHP Yazılımcısı ekip arkadaşları arıyoruz.
MySQL, Javascript, HTML ve CSS teknolojilerine hakimiyeti,
Motivasyon ve sorumluluk sahibiyeti,
Analitik düşünme, sorunları hızlı çözme, sistem ve çözüm geliştirme yeteneği,
İyi derecede İngilizce bilgisi,
Esnek çalışma saatlerine uyumu,
Üniversite mezunu ya da son sınıflarında öğrenci olma tahsil durumu,
Ekibimiz tarafından bu proje için öncelikli tercih sebebi olacaktır.
İş Durumu:
Tam Zamanlı, Yarı Zamanlı
İlan Kategorisi:
BT/Yazılım Geliştirme
İletişim:
theprojectistanbul@gmail.com
Şirket bilgileri ve çalışma şartları, diğer aşamaya kadar tarafımızca gizli tutulacaktır. -
Ilanin şahsım ile ilgilisi yoktur, bir tanidigimin ricasi üzerine yardımcı olmak amacıyla astım.
Haydi hayirlisi.
-
Programcı adamda tasarım yeteneği arayanlara ne demeli bilmem adamları soğutuyorlar
-
tercih sebebi diyor, php kodla css de şart demiyor ki, sen eger yazilimciysan bir basvur hele ne oluyor, oturdugun yerde niye sogursun. :)
-
Realist bunu yazdı:
-----------------------------
Programcı adamda tasarım yeteneği arayanlara ne demeli bilmem adamları soğutuyorlar
-----------------------------yok dostum gayet iyi bi ilan diğerlerine göre. Bazısı gastronomi eğitimi falan istiyor neredeyse.
-
şu ingilizceyi niye isterler bir türlü anlamıyorum ya
-
bu konu bir önceki ingilizce posterde bir arkadasda sormustu, arkadasima sordum ayni cevabi yine yaziyorum..
cok iyi ve yeterli oldugunuza inaniyorsaniz ve bir ingilizceniz eksikse basvurun yani, öne cikabilirsiniz.
bir gerek görmüslerdir ki istiyorlar, o konuda yorum yok.
-
İlan bana gayet normal geldi. Yani ilan içeriğine baktığımda, hem çaycı, hem bulaşıkçı, güzel de yemek yaparsa artıdır gibi bir izlenime kapılmadım.
PHP, Mysql, javascript, html'in yanında CSS denmiş, tasarımcı, grafiker vb bir şey beklenmiyor bence. CSS yapısını vs bilen birisi aranıyor olmalı ki, zaten profesyonel olarak bu işi yapacağım diyen kişi, CSS'den korkacak değil.
İşin içine photoshop'tu, grafikti girerse, o zaman haklsınız.
Cosmic, ben programcıyım diyen kişi, İngilizce'yi kesinlikle bilmelidir. Döküman vb açısından bile olaya baksak, İngilizce kişiyi diğerlerinden 1 değil, 10 adım ileri taşır. Sonuçta tercüman ya da çok iyi konuşan birisi değil, en azından okuduğunu anlayan birisi aranıyordur. Ki bu gayet normal.