Yeni Bir Virus :)
-
soyle bir mail msj alirsaniz :
Yeni bir virüs tehlikesi oldugunu ögremir ögrenmez sizinle paylaşmak istedim.intenette mailere "welcome to matrix" başlıgında gelen "matrix.pps" adlı virüs 10 saniyelik bir animasyon izletiyor.Bu 10 saniye içinde bütün harddiskinizi siliyor.Mailleriniz varsa pc nizde onları alıp karsı tarafa yolluyor.Yani böyle veya buna benzer bir mail alırsanız sakın acmayınız..
ben aldim ama sadece guldum.bir power point dosyasi ile nasil hdd formatlayacaksin ki. tabi macro kodlarina gommezsen. sen zaten birinden boyle bir mail alipta macrolari active et dersen herbi box bulasir.
ki macro kodlariyla hdd yi formatliyayim, mail sifrelerini kendime yolliyayim, dosyalari kendime yolliyayim diye birsey yapmak bana gore imkansiz degil ama zor. antivirus programlari en iyi taradiklari zaten bu macro kodlari...
-
benim hard diskleri 10 sn. içinde silebilecek adamın alnına binlerce öpücük koyarım
120 gb. nasıl 10 sn... silecek
-
/q
10
sn bile sürmez gülüm..
hoyonehardformatterxp nasıl işilio sanıon autoexec.bat
format c:/s/u/q/autotest koyuyo 5 sn falam bitio olay;)hem bilgisayar açıkken bütün hdd yi silebiliceeğinede inandıramadı beni.;)
-
format ayri hdd'yi bosaltmak ayri, hizli format atsa 5-10sn de atar tamamda dosyalari silmeye baslasa bi saatte zor siler gibi geliyor bana..
-
hyr canım bak sistem açıkkende sistem boşaltılabilir hızlı bir şekilde hemde tabiki adam 9x serisinden birini kullana biiliosa çalıştırıdğı dosyaya şunnarı yazması yeterli olucaktır
smartdrv
smartdrv ( cash leri açar oldukça hızlı siler)
deltree c: *.* \y ( burdaki \y sorgusulsüz sualsiz siler ) ama win çalıştığı için windows u silemes)
;) yani win in çalışır yalnız c: nin içindekiler gider -
win klasorundeki system ve system32 deki dll lerin yarısı gidiyor.
silinmeyen dll yi taskkill komutunu kullanarak durdurup silebilirsiniz. ama bazı dll ler durunca makina ya kapanıyor yada mavi ekran çıkıyor. -
hı hı evet makina hatalar vermeye başlar ama dediğim gibi hdd yi tamamen boşaltamaz sistem açıkken
-
ben aynı virüsü aynısını yaptım aga istersen vereyim sana