folder Tahribat.com Forumları
linefolder Kriptoparalar & Blockchain
linefolder Yeni Çıkan Kripto Paraları Alma Ve Satma Eğitimi

Yeni Çıkan Kripto Paraları Alma Ve Satma Eğitimi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hannibal_King
    Hannibal_King's avatar
    Erkek

Hem kendi çevremden hem de forumdan onlarca kişi merkeziyetsiz borsalarda listelenen kripto paraları nasıl alacağını bilmiyor. Kripto para cüzdanı yazılımını kullanmayı bilmiyor.

Bir şeyler bildiğini düşünen kişilerin pek çoğu aslında düşündüğü kadar bilgi sahibi değil. Mesela kişi merkeziyetsiz borsalarda alım satım yapıyor ama kullandığı merkeziyetsiz borsanın nasıl çalıştığını bilmiyor.

Başka birisi donanım cüzdanı satın alıp içerisinde kripto para saklamak istiyor. Ancak cüzdan bozulursa veya kaybolursa parasının da kaybolacağını düşünüyor.

Yanlış yere para atanlar, dolandırılanlar vs vs. uzar gider.

https://tally.so/r/mYOyDq

Temmuz ayının sonunda bir video eğitimi yayınlayacağım. Aslında bazı videoları çektim ama A'dan Z'ye yeni bir müfredat oluşturacağım için yeniden çekeceğim dersleri.

Merak eden kişiler linkteki forma bilgilerini bırakabilirler.

Başlangıçtan orta seviyeye kadar olan konular ücretsiz olacak, ileri seviye konular ücretli olabilir. Ücretlendirme konusuna henüz karar vermedim.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Bildigim kadari ile Icrypex ucretsiz seminerler duzenliyor, youtube kanallari da bu konuda oldukca iyi.

https://www.youtube.com/@ICRYPEX/videos

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hannibal_King
    Hannibal_King's avatar
    Erkek
    Antikky bunu yazdı

Bildigim kadari ile Icrypex ucretsiz seminerler duzenliyor, youtube kanallari da bu konuda oldukca iyi.

https://www.youtube.com/@ICRYPEX/videos

ICrypex in böyle bir eğitimi olduğunu sanmıyorum hocam. Adamlar bu tarz bir eğitim hazırlamazlar. Çünkü kendi müşterilerini kaybederler. ICrypex, btcturk, paribu, binance, okx vb. tüm merkezi kripto borsa siteleri paranın sitenin dışına çıkmasını istemez. Senin sürekli sitede al sat yapmanı isterler bu sayede komisyon alırlar.

Sen merkeziyetsiz borsalarda işlem yapmak istediğin zaman yani uniswap, sushiswap gibi borsalarda işlem yapacağın zaman önce gidip ICrypex gibi sitelerden kripto para satın alıyorsun. Sonra aldığın o parayı metamask veya başka bir cüzdan yazılıma gönderiyorsun. Sonrada uniswap vb. sitelere cüzdanını bağlayıp dünyanın her tarafından insanların olduğu otoritesiz piyasalarda işlem yapıyorsun. 

ICrypex gibi siteler sana kesinlikle metamask nasıl kullanılır? vb. şeyleri öğretmezler.  Bizim anlatacağımız konular bambaşka konular. İnsanlar TBT token nasıl alınır diye soruyorlar ya işte bu tarz sorulara cevap veren bir eğitim olacak bizimkisi.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek

formu doldurdum hocam eğitim konularında iyisin vesselam o yüzden incelemek katılmak isterim 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

Başarılar hocam. 

Uzun vade biriktirmelik kripto para önerisi var mı

siyahbereli tarafından 18/Haz/24 23:35 tarihinde düzenlenmiştir

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hannibal_King
    Hannibal_King's avatar
    Erkek
    siyahbereli bunu yazdı

Başarılar hocam. 

Uzun vade biriktirmelik kripto para önerisi var mı

Yatırım tavsiyesi yok hocam. Biz eğitimde ancak ne nasıl yapılır onu anlatacağız. 

Mesela https://coinlist.co/ gibi sitelerin olduğundan bahsedeceğiz. Sen diyeceksinki böyle erken aşama projelere yatırım yapabileceğim siteler varmış. Sonra coinlist vb. siteleri takip edip beğendiğin projelere yatırım yapabilirsin.

Eğitimde temel kavramları ve kripto para cüzdanı kullanmayı ögretecegimiz için sen "coinlist gibi sitelere nasıl para atabilirim?" diye sormayacaksın mesela.

İstisna olarak yalnızca kendi projemin tanıtımını yapacağım. Onun dışında hep platform tanıtımı şeklinde ilerleyeceğiz.

Toplam Hit: 617 Toplam Mesaj: 6
kripto para eğitimi