Yenı Dogan Bı Askın Isıklarında Uyanıyorum
-
ne yere ne goge ısmını yazdım,
senın ısmını askım kalbıme yazdım,
sen gulum sen gecem sabahım oldun
duysa nasıl sevdıgımı mekekler aglar
sensız gecen aksamlarda geceler aglar
pusu kurmus yalnızlıklar aglar
bılse nasıl ozlemısım gok kubbe aglar
duysa nasıl sevdıgımı melekler aglar
ne guzel bı sıır ne guzel soylemıs mahsun kırmızıgul arkadaslar konu da yazdıgım dogru mumkunse yorumlarını beklıyorum ozellıkle "mervelı" ve esı ıcın hedıye almak ısteyen bı bayan vardı ona bı fıkır vermıstım işte sızlerden ve tum tahrıbat dostlarından bı yorum beklıyorum herkese sımdıden tesekkurler -
Allah kolaylik versin
aci cekecek olanlarin arasina hosgeldin -
selam blackhell
bence çok anlamlı sözleri olan bir şarkıyı yazmışsın buraya.ben 21 yaşındayım ve 7 aylık evliyim.eşimi ise 2 senedir tanıyorum ama onu ilk günkü kadar çok seviyorum.hani derler ya 2-3 ay cicim ayı ondan sonra eşler birbirine duydukları sevgiyi kaybederler diye,bence bu düşünce çok yanlış.bu sevginin bitmemesi sizin elinizde.blachell eğer gerçekten birine aşıksan ve gerçekten onu seviyorsan ona her fırsatta sevgini dile getir ve oda seni seviyorsa yakasına yapış onu asla bırakma.(şarkının sözlerinide vercem işte )

-
hah hah hah. cok komiksiniz ya ne aşkı ne sevgisi güzelim. dünya menfaat dünyası olmuş. insanların Allah"ı para olmuş(tövbe haşa) bole bi zamanda ne aşkından basedion sen. bak ben seni görürüm söle 3-5 yıl sonra bakalım ozamanda bole diebilionmu:) insanlar para için neler yapıolar. biri senin kocana gelip söle cok yüklü bir miktar para teklif etse. belki kabul etmeyebilir ama eminimki ilk once baya bir düşünür. bu cou kişi içinde gecerli.
-
sout bu senin düşüncen, ama insandan insana fark eder.herkes seninle aynı özellikleri taşıyamaz.ne aşkı ne sevgisi diye yazmışsın bence sen kendine uygun birini bulamamışsın.ya aşkı hiç yaşamamışsın yada aşık olmuşsun ama seni anlıyacak birine değil.genellikle aşktan mağlup çıkanlar senin yazdıklarını yazabilir bence.para konusuna gelince belki haklı olablirsin çünkü bayanların aradığı bi özellik bu ev, araba, para kısacası rahat bi yaşam ama dediğim gibi beş parmağın beşide bir değildir.3-5 sene sonra fikirlerim değişmeyecek.buna emin olabilirsin.
-
ben de karşılıksız sevdim.çok kötüydüm bi ara falan.ama burda aşkın veya sevginin bir kabahati yok.Karşımıza çıkan herşey Allah"tandır.hiçbirine sinirlenmeye,kızmaya,isyan etmeye veya çok sevinmeye hakkımız yok.Kimseye sitem veya teşekkür etmeye ihtiyacımız da yok.İhtiyacımız olan tek şey başımıza gelen herşeyin iyi olduğunu bilmek.Acı çekmeden neşeyi,yenik düşmedem başarıyı anlayamayız.
-
tahrıbatcılar meraba yaw varya ben asık oldum herhalde kız cok guzel yaw cok da sevımlı mukemmel bısey oturup konusuyoruz benım gozlerıme bakıyor yolda yuruyoruz koluma gırıyor yıyoruz ıcıyoruz kız benım bı parcam agzımı surdum dıye son sıgaramı aldı saklıyo varmı bole bısey cok mutluyum cok ne dıyeyım bılmıyorumkı herseyımız ortak annesının babasının ısmı sevdıgımız seyler dınledıgımız muzıkler hayatımız yanı herseyımız aynı hıc fark yok gercekten de evlenecegım kız
kıza artık bu sarkıyı soyler oldum:
"İkimizde acemi birer asıktık o zamanlar
sen yollarda eski bir aşka ağlıyordun
ve bense kendimi usta sanıyordum bu işlerde
yagmur gibi akıp giden yıllardan
geriye ne kaldıgını bilmiyordum
seni tanıyana kadar
ama farkındayım yıne de
ne zamanlar seninle olsam
tanıdık bir kuş cıvıltısıyla uyanırdım her sabah
şimdiyse kırılgan mektuplar yazıyorum
hangi adrese göndereceğimi bile bilmeden