Yenı Dogan Bı Askın Isıklarında Uyanıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhell
    blackhell's avatar
    Erkek
    ne yere ne goge ısmını yazdım,
    senın ısmını askım kalbıme yazdım,
    sen gulum sen gecem sabahım oldun
    duysa nasıl sevdıgımı mekekler aglar

sensız gecen aksamlarda geceler aglar
    pusu kurmus yalnızlıklar aglar
    bılse nasıl ozlemısım gok kubbe aglar
    duysa nasıl sevdıgımı melekler aglar

ne guzel bı sıır ne guzel soylemıs mahsun kırmızıgul arkadaslar konu da yazdıgım dogru mumkunse yorumlarını beklıyorum ozellıkle "mervelı" ve esı ıcın hedıye almak ısteyen bı bayan vardı ona bı fıkır vermıstım işte sızlerden ve tum tahrıbat dostlarından bı yorum beklıyorum herkese sımdıden tesekkurler

yorgun savascı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLginc
    iLginc's avatar
    Erkek
    Allah kolaylik versin
    aci cekecek olanlarin arasina hosgeldin

ahmet cakar'in hastane de muhtemelen sarf ettigi sozler "simdi doktor bey size birkac sorum olacak. biiirrr kac kursun yedim ikiii senin doktorluk belgen nerdee uccc sen neden oyle tip tip bakiyorsun aptallik mi var sende bakin dikkat buyrun aptalsiniz demiyorum aptallik mi var diyorum"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watosn
    watosn's avatar
    Dişi
    selam blackhell

bence çok anlamlı sözleri olan bir şarkıyı yazmışsın buraya.ben 21 yaşındayım ve 7 aylık evliyim.eşimi ise 2 senedir tanıyorum ama onu ilk günkü kadar çok seviyorum.hani derler ya 2-3 ay cicim ayı ondan sonra eşler birbirine duydukları sevgiyi kaybederler diye,bence bu düşünce çok yanlış.bu sevginin bitmemesi sizin elinizde.blachell eğer gerçekten birine aşıksan ve gerçekten onu seviyorsan ona her fırsatta sevgini dile getir ve oda seni seviyorsa yakasına yapış onu asla bırakma.(şarkının sözlerinide vercem işte )
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SouthernDeath
    SouthernDeath's avatar
    Erkek
    hah hah hah. cok komiksiniz ya ne aşkı ne sevgisi güzelim. dünya menfaat dünyası olmuş. insanların Allah"ı para olmuş(tövbe haşa) bole bi zamanda ne aşkından basedion sen. bak ben seni görürüm söle 3-5 yıl sonra bakalım ozamanda bole diebilionmu:) insanlar para için neler yapıolar. biri senin kocana gelip söle cok yüklü bir miktar para teklif etse. belki kabul etmeyebilir ama eminimki ilk once baya bir düşünür. bu cou kişi içinde gecerli.

EY GÖKLERIN BEYAZ VE KIRMIZI SÜSÜ, KIZ KARDESIMIN GELINLIGI, SEHIDIMIN SON ÖRTÜSÜ, ISIK ISIK DALGA DALGA BAYRAGIM, SENIN DESTANINI OKUDUM ,DESTANINI YAZACAGIM SANA BENIM GÖZÜMLE BAKMAYANIN MEZARINI KAZACAGIM, SENI SELAMLAMADAN UCAN KUSUN YUVASINI BOZACAGIM, DALGALANDIGIN YERDE NE KORKU NE KEDER, GOLGENDE BANA BANADA YER VER.... HER SEY VATAN ICIN
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watosn
    watosn's avatar
    Dişi
    sout bu senin düşüncen, ama insandan insana fark eder.herkes seninle aynı özellikleri taşıyamaz.ne aşkı ne sevgisi diye yazmışsın bence sen kendine uygun birini bulamamışsın.ya aşkı hiç yaşamamışsın yada aşık olmuşsun ama seni anlıyacak birine değil.genellikle aşktan mağlup çıkanlar senin yazdıklarını yazabilir bence.para konusuna gelince belki haklı olablirsin çünkü bayanların aradığı bi özellik bu ev, araba, para kısacası rahat bi yaşam ama dediğim gibi beş parmağın beşide bir değildir.3-5 sene sonra fikirlerim değişmeyecek.buna emin olabilirsin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordofdarkness
    swordofdarkness's avatar
    Erkek
    ben de karşılıksız sevdim.çok kötüydüm bi ara falan.ama burda aşkın veya sevginin bir kabahati yok.Karşımıza çıkan herşey Allah"tandır.hiçbirine sinirlenmeye,kızmaya,isyan etmeye veya çok sevinmeye hakkımız yok.Kimseye sitem veya teşekkür etmeye ihtiyacımız da yok.İhtiyacımız olan tek şey başımıza gelen herşeyin iyi olduğunu bilmek.Acı çekmeden neşeyi,yenik düşmedem başarıyı anlayamayız.

Kısa Pantolon, Paslı Çakı, Dizde Kabuk Bağlamış Yara, Kısa Çakı, Paslı Pantolon, Yarası Gözde Kalmış Kabuk
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhell
    blackhell's avatar
    Erkek
    tahrıbatcılar meraba yaw varya ben asık oldum herhalde kız cok guzel yaw cok da sevımlı mukemmel bısey oturup konusuyoruz benım gozlerıme bakıyor yolda yuruyoruz koluma gırıyor yıyoruz ıcıyoruz kız benım bı parcam agzımı surdum dıye son sıgaramı aldı saklıyo varmı bole bısey cok mutluyum cok ne dıyeyım bılmıyorumkı herseyımız ortak annesının babasının ısmı sevdıgımız seyler dınledıgımız muzıkler hayatımız yanı herseyımız aynı hıc fark yok gercekten de evlenecegım kız

kıza artık bu sarkıyı soyler oldum:

"İkimizde acemi birer asıktık o zamanlar
    sen yollarda eski bir aşka ağlıyordun
    ve bense kendimi usta sanıyordum bu işlerde
    yagmur gibi akıp giden yıllardan
    geriye ne kaldıgını bilmiyordum
    seni tanıyana kadar
    ama farkındayım yıne de
    ne zamanlar seninle olsam
    tanıdık bir kuş cıvıltısıyla uyanırdım her sabah
    şimdiyse kırılgan mektuplar yazıyorum
    hangi adrese göndereceğimi bile bilmeden
    malumun olsun
    ben sende ulkemı sevdım
    huzun dolu yagmurlarla taşan boynu bukuk nehırleri
    ben sende yolları sevdım
    dallarına hiç bir kusun konmaya bıle yanasmadıgı agaclarla kaplı yolları
    ikimizde acemi birer asıktık aslında
    ve cogu defa ne yapacagımızı bilmeden
    serseri dolasırdık sokaklarda

ne yemınler bozdum
    geceler buyurken sensız
    ne yemınler bozdum
    yıllar gecerken sıtemsız
    ne yemınler bozdum
    tarıfı bıle ımkansız
    senın ıcın ey KARAGUL"

yorgun savascı
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLginc
    iLginc's avatar
    Erkek
    bu sarki kimin adi ne =))))
    neyse umarim mutlu olursunuz.

ahmet cakar'in hastane de muhtemelen sarf ettigi sozler "simdi doktor bey size birkac sorum olacak. biiirrr kac kursun yedim ikiii senin doktorluk belgen nerdee uccc sen neden oyle tip tip bakiyorsun aptallik mi var sende bakin dikkat buyrun aptalsiniz demiyorum aptallik mi var diyorum"
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhell
    blackhell's avatar
    Erkek
    sarkının adı KARAGÜL
    Nurettin Rençber sölüyo
    bence dinlemelisin
    bu arada temenilerin için cok tesekkurler cok saol ve mutluyuz
    bole bı sey hıssetmemıstım hayatımda

yorgun savascı
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _almond_