folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Yeni Ekran Kartını Nasıl Takacağım?

Yeni Ekran Kartını Nasıl Takacağım?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Gençler bu gün ekran kartım gelecek.. LEADTEK GTS 450 vatandan alacağım...

Lakin bilgisayar şu an OB ati ekran kartı ile çalışıyor... E nolcak yeniyi takınca eski driverlar yeniyi cızlatmasın...

Yeni donanım profilini nasıl oluşturayım Win7 de  acemiyim...

Bana yol gösterin...

sağdan dön 100m ilerde de olabilir...

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek

Yeni kartı takınca direk ona bağlarsın kabloyu. Windows açılınca anakartın görüntü driver'larını silip ekran kartınınkileri yükleyince oluyor. 

arbeit macht frei
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

eski driver ı sil o ekran kartı ile ilgili (yeni format atmışsın gibi olsun) 

tak yeni kartı çalıştır, en kötü ihtimal formatlarsın win7 yi sorunsuz kullanırsın bu arada 

ati yerine nvidia almana ati ve amd fan ları olarak kırıldık :( 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek

PArçayı tak monıtor kablosunu yenı ekran kartına tak oturumunu aç çoook büyük ihtimal win 7  kendi yükleyecek yüklemez ise aygıt yöneticisinden sürücüyü güncelleştir ister cd si ile ister win7 ye bırak internetten indirsin

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mclaren
    mclaren's avatar
    Erkek

Yeni karti tak  monitor kablosunu yeni karta  bagla.

Makinayi ac biosa gir onboard vga yi disable et.Ac windowsu ac driverleri kur kullan......

Siz arkadaslarimdan rica ediyorum lutfen sirk, hayvanat bahceleri veya gosteri havuzlari denen o iskence kamplarini ziyaret etmeyin , ettirmeyin. Ozgurluk sadece insanlar icin gecerli bir kavram degildir. --------------------------- SINCE 2001 TILL FOREVER TBT Güçlü bir halk lidere ihtiyaç duymaz. E.Z
Toplam Hit: 795 Toplam Mesaj: 5