Yeni Fake Sms Programı (5 Sms Hakkı)
-
Cebim.org ta buldum güzel program diğer programın yanında bunuda kullanın derim en azından 5 sms de bu program veriyor program almanca yanlız ama tahribat.com üyelerine açıklama yapmıyacağım zaten olay basit kayıt oluyosun onay smsi geliyo ekrana yazıyosun sonra fake sms olayına giriyosun cebim.org'ta ayrıntılı bir döküman isteyen olursa
http://www.cebim.org/articles.asp?action=read&aid=26 adresten bakabilir üyelik istiyor ama
-----------------------------------------------
Programın adresini veriyorum :
http://download.cebim.org/yakoon2.zip
Ben genede sizin için siteden copy/paste yapayım üye olmayın şimdi bi daha
döküman bana ait değil abuk sabuk sözlerle lütfen kimse gelmesin önceden söyliyeyimde çalmışın falan denmesin...
Yakoon2 programının bilgisayarınıza indirip install ettikten sonra karşımıza aşağydaki gibi bir pencere çıkacaktır.

Karşınıza çıkan bu pencereden Register a bastıktan sonra aşağıdaki pencere çıkacaktır.
Tüm alanları doldurup OK dedikten sonra yazmış olduğunuz Maile gelen kodu Programı açıp Login olduktan sonra karşınıza çıkan pencereye yazınız. Bu işlemleri gerçekleştirip Login olduktan sonra Cep Telefonunuza mesaj gelecektir. Programda Login olduktan sonra programın üst kısmındaki Menüden sırası ile Voucher-Reedem Voucher bastıktan sonra aşağıdaki pencere ile karşılaşacaksınız.
Yukardaki işlemleri gerçekleştirdikten sonra programğn sağ alt köşesinde Balance = 5 yazısını görüceksiniz. Yani programı kullanarak 5 sms atabilirsiniz.
Mesaj yollamak için üst menüden SMS-New i seçtikten sonra aşağıdaki pencere ile karşılaşacaksınız.
Gerekli alanları doldurduktan sonra Send butonu ile mesajınızı yollayabilirsiniz. -
bi servisimiz daha oldu desene :D
-
Ya rene ben bunu en son 2 hafta kadar önce kullandım çalışıyodu içime kurt düştü forumada yolladım kontrol edeyim dedim kardeşimin telefonuna 5 dak msj hala gelmedi belki sabaha gelir servisler öldümü ne :))
-
eğer sorun bende değilse:) bu tarz program ve siteler turkcell e gönderemiyor artık. ama diğer şebekelere gönderiyor
-
goldbrain bunu yazdı:
eğer sorun bende değilse:) bu tarz program ve siteler turkcell e gönderemiyor artık. ama diğer şebekelere gönderiyor
kötü o zaman ..