Yeni Firefox Çok Mu Kötü ?
-
herkese günaydın müridler..
dün gece nette gezinirken firefox un güncellemesi geldi..iyi ya ne gzl yapim dedim..yaptıktan sonra başıma gelenler ;
google yazdım.ardıntan resim kodlu yer ve kodu boşluga yazın diye bişi geldi..bu ne yadedim.altındada bunu niye görüyorum diye bir yazı..sanki kredi kartıyla işlem yapıyorum..hiç okumadım bile.google diince bana böle hata veren bir tarayıcı, tarayıcı olmaktan çıkmıltır..sorun ne olursa olsun.ister benden kaynaklı olsun ister başka bişi..chormeyi rahatlıkla kullanıyorum hiçbir sorunda yok(çökme vs hicbiri yok)
ikinci başıma gelen..bir sayfayı yazdım bu sabah.açıldı sayfa sonra yenile dedim.Der folgende Fehler wurde beim Versuch die URL http://www.google.com/ zu holen festgestellt:
Zugriff verweigert.
Die Anfrage wurde aufgrund mangelnder Zugriffsrechte verweigert. Bitte kontaktieren Sie Ihren Dienstanbieter falls sie denken, dass dies ein Fehler ist.
Ihr Cache Administrator ist webmaster.
diye bir yazı geldi :S:S sonra tekrar google yada facebook 'ladım..aynı sorun...
firefox benim için tamamen bitmiştir..
Not: konu dogru yerde mi hakkatten anlayamadım.. -
yeni firefox u 5 dk felan kullandım baktım sarmadı. chrome a devam ediyorum. Video indirirken kullanıyorum başkada gerek kalmıyor. video indirme eklentisini chrome da da bulsam yerli kaldırırım.
-
senin sorununu bilemem ama, aşırı derecede cpu ya yükleniyor bu son sürüm illahlah ettirdi yani.
-
8 felaket kasıyo
-
senin sorunun bu herhalde
http://tahribat.com/Forum-Beyler-Bu-Nedir-Tahribat-Ile-Alakali-148728/
ayrıca ff8 kurduğum günden beri hiç çökmedi, site içerisinde flashlar çökse bile sadece flash yan uygulamasını kapatıp geri açıyo çökme hatası vermiyo
kasmada önceki versiyonlarına göre gayet daha az..
mükemmel yani
candır..
-
Daha Gelmem Ben Davosa
-
abi nesi kötü canavar gibi çalışıyor.
sana bi temiz kurulum yapmanı öneriyorum.
-
Proxy kullanıyor olmayasın çünkü o olay google da proxy ile aynı anda çok fazla arama yapıldığında oluyor.
Bu arada bence ff8, 6 dan beri çıkmış en stabil ve hızlı sürüm.
-
link kontrol muhabbeti olmadııg sürece başka tarayıcı kullanmam eskisi kadar cpu yada ram den yemiyor
-
chrome berbat, opera garip, firefox iğren..Noluyor ya ??
microsoft'un aklı vars aşu an hepsinden daha dashaqlı browser çıkartır.Hea aklının yanında eğer yapabiliyorsa.Eğer şu an çıkartırsa süper olacak.