Yeni Firefox Çok Mu Kötü ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

herkese günaydın müridler..

dün gece nette gezinirken firefox un güncellemesi geldi..iyi ya ne gzl yapim dedim..yaptıktan sonra başıma gelenler ;

google yazdım.ardıntan resim kodlu yer ve kodu boşluga yazın diye bişi geldi..bu ne yadedim.altındada bunu niye görüyorum diye bir yazı..sanki kredi kartıyla işlem yapıyorum..hiç okumadım bile.google diince bana böle hata veren bir tarayıcı, tarayıcı olmaktan çıkmıltır..sorun ne olursa olsun.ister benden kaynaklı olsun ister başka bişi..chormeyi rahatlıkla kullanıyorum hiçbir sorunda yok(çökme vs hicbiri yok)

ikinci başıma gelen..bir sayfayı yazdım bu sabah.açıldı sayfa sonra yenile dedim.

Der folgende Fehler wurde beim Versuch die URL http://www.google.com/ zu holen festgestellt:

Zugriff verweigert.

Die Anfrage wurde aufgrund mangelnder Zugriffsrechte verweigert. Bitte kontaktieren Sie Ihren Dienstanbieter falls sie denken, dass dies ein Fehler ist.

Ihr Cache Administrator ist webmaster

diye bir yazı geldi :S:S sonra tekrar google yada facebook 'ladım..aynı sorun...
    firefox benim için tamamen bitmiştir..

Not: konu dogru yerde mi hakkatten anlayamadım.. 

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

yeni firefox u 5 dk felan kullandım baktım sarmadı. chrome a devam ediyorum. Video indirirken kullanıyorum başkada gerek kalmıyor. video indirme eklentisini chrome da da bulsam yerli kaldırırım.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlax
    catlax's avatar
    Erkek

senin sorununu bilemem ama, aşırı derecede cpu ya yükleniyor bu son sürüm illahlah ettirdi yani.

Ne zaman kendini yenilmiş hissedersen hatırla; kazanan sperm sensin, doğuştan savaşcısın!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

8 felaket kasıyo

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kerim
    kerim's avatar
    Erkek

senin sorunun bu herhalde

http://tahribat.com/Forum-Beyler-Bu-Nedir-Tahribat-Ile-Alakali-148728/

ayrıca ff8 kurduğum günden beri hiç çökmedi, site içerisinde flashlar çökse bile sadece flash yan uygulamasını kapatıp geri açıyo çökme hatası vermiyo

kasmada önceki versiyonlarına göre gayet daha az..

mükemmel yani

candır..

(:
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnerJiC
    EnerJiC's avatar
    Erkek

Daha Gelmem Ben Davosa

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

abi nesi kötü canavar gibi çalışıyor.

sana bi temiz kurulum yapmanı öneriyorum.

http://kocaer.me
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Proxy kullanıyor olmayasın çünkü o olay google da proxy ile aynı anda çok fazla arama yapıldığında oluyor.

Bu arada bence ff8, 6 dan beri çıkmış en stabil ve hızlı sürüm.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

link kontrol  muhabbeti olmadııg sürece başka tarayıcı kullanmam eskisi kadar cpu yada ram den yemiyor

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

chrome berbat, opera garip, firefox iğren..Noluyor ya ??

microsoft'un aklı vars aşu an hepsinden daha dashaqlı browser çıkartır.Hea aklının yanında eğer yapabiliyorsa.Eğer şu an çıkartırsa süper olacak.

Toplam Hit: 1252 Toplam Mesaj: 10