Yeni Gelen Bir İstihbara Göre Clipper Da Karı Çıkıyor :)
-
GLaDio: geyik bolumune ta$indi
Beyler hani bi ara aynalar hakkında kafayı bozmuştuk :) işte yeni bir gelişme :)
Ben zippoyla geceleyin banyoya girdiğimde elektrikler kesilmişti Zippoyu yaktım :) aynaya koydum aynaya uzunca bakınca garip şeyler gördüm
Tahribat.com üyesi olan arkadaşşamızın :) istihbaratını değerlendirek Clipper çakmakla aynaya baktığımda karı gördümmmm
Haberin merkezi
media_center bunu yazdı:
-----------------------------
clipır da karı cıkıyo onuda dene :D:D
-----------------------------http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=38929&Sayfa=4 linkide burda ilk mesaj
sizde deneyin görün karıyı :) haydi Aynalaraa
-
Ya sabır sankı karıya gidiyoruz
"haydi Aynalaraa " :) -
abü 15 katlı bi binadan aşşagıya balıklama atla bakalım düşerken ne görcen
-
hehe o aynalarla ılgı konuyu acan a.q senın dicenız murid benım ama durumun boyle olacagını bilseydım demezdim valla .. artık yeni teknıkler uzerıne calısıyom aynaları bırakın :Dişte yenı projem süper acıklıyorum..
şimdi gözünüzü kapatın ıkı elınızle ıkı gozunuzude hafıften bastırın sonra bastırırkende ortaya sekıller cıkmaya baslıcak o sekılere kendınız kaptırın gozunuz agrıncaya kadar sekıllere bakın manyak sekıller cıkıyo :D(denenmıs)
-
Hocam kasma.Git çiçek dürbünü al her salladığında farklı şekil çıkıyo.
Birde şu var kafana naylon poşet bağlıyorsun sonra iyice bağlıyosun onu boyun kısmında nefes almaman lazım daha sonra küvete su doldurup küvvette amuda kalkıyorsun tabi kafan suyun içinde olacak.Çok güzel şeyler görüyosun. :D:D:D