Yeni Hat Alma
-
0 hat bütün operatörlerde 40 lira falan mı ? 2.el hat tarzı bu yeni numara ücretini ödemeden hat almanın bi yolu var mı ? veya pttcellde falan da var mı bu ücret ?
-
Daha dün aldım hat 36 tl ödedim faturalı alırsan ücretsiz her halde.
-
PttCell'de 60 lira.Beleşe hat alman imkansız.Çünkü o paranın çoğu vergiye vs gidiyor.Faturalı hat alırsan o ücreti taksit taksit faturana yansıtırlar.
mkyb tarafından 31/Ara/13 18:37 tarihinde düzenlenmiştir -
Citizen bunu yazdı
PttCell'de 60 lira.Beleşe hat alman imkansız.Çünkü o paranın çoğu vergiye vs gidiyor.Faturalı hat alırsan o ücreti taksit taksit faturana yansıtırlar.
bu vergiler nereye gidio peki aq ya. en ucuz hangi tarifede peki bilgisi olan mürit var mı ?
-
En ucuz PttCell 14 liralık tarife.Hat ücretiyle birlikte aylık 20 liraya geliyor.
-
nurulmac11 bunu yazdıCitizen bunu yazdı
bu vergiler nereye gidio peki aq ya. en ucuz hangi tarifede peki bilgisi olan mürit var mı ?
vergiler ayakkabı kutusuna gidiyo 2 ci el hatlardan uzak dur durduk yere başın belaya girmesin
-
Citizen bunu yazdı
En ucuz PttCell 14 liralık tarife.Hat ücretiyle birlikte aylık 20 liraya geliyor.
yok hocam vergi fiyatı olarak sordum o da baya fark ediyor heralde. pttcell ucuz ama vergisi en fazla olan o gibi duruyor.
-
bim cell hat 32 tl die biliorum