Yeni Hobiler Aramak
-
bilmiyorum sizede oluyor mu?
son gunlerde, ev-ofis (ev-okul) arasi gidip gelmekten, internette ayni sayfalarda defalarca f5 'e basmak di$inda ba$ka bi$ey yapmadiginiz oluyor mu? hayatin belli donemlerinde kisir bir donguye giriyoruz ve surekli ayni $eyleri tekrarlayip ya$antimizi surduruyoruz. bu bana vakit kaybi olarak geliyor, bo$a gecirilmi$ zaman, yeni bi$eyler yapmadan durmak, yerinde saymak.
yaptiginiz i$ veya okul di$inda neleri hobi icin yapiyorsunuz?
mesela son gunlerde benim aklima gelenler;
hobby rc (ozellikle helikopter), fotografcilik (profesyonel camera ile), violin calmayi ogrenmek.herkes fikrini yazarsa, guzel bi sinerji olu$ur du$uncesindeyim ;)
-
Ömrümün kalan günlerini müzik dinleyerek geçirmeye karar vermiştimki sıkıldım,lanet kıçımın artık dışarlarda biyerlerde soguktan donması gerektiğini düşünerek dünya turuna çıkmaya karar verdim.pek yakında lütfen bekleyiniz.
-
istiyorum ama olmuyor tembellikten olsa gerek ama parayı bulur bulmaz aklımda çok güzel planlarım var
-
14 eylül itibariyle işe girdim patron dolandırıcı cıktı öldürecektim elimden zor aldılar...
22 ekim eski cıktıgım kızın en yakın kankasıyla tanıştım bu sıralarda sadece ev okul takılıyorum
20 kasım onunla konuşuyorum okul ev ve cep telefonu işte hobi :) ama kontör girior :(
3 ocak cıkıyoruz ve hala telefon
14 şubat sözlendik telefon dewam :) yanındayım beraber aynı evde kalıyoruz
16 nisan ayrıldık bitarafıma bişe dokandı acıyor...
20 nisan işte hobim .. kız arkadaşlarımla iddasına tavla oynamak
01.05.2009 gece saat 00.08 en son 30 nisanda kuzenle oynadım mars ettm halbüki bana öğreten adamı yeniyorum
ve tavladan tiksinmeye başladım yenemediğim adam yok çevremde..
ve kararımı verdim ilk hobim koşmak yüzmek ve netten dosya cekmek olacak :) yeterince acıkmı..
ama hobi mobi boş hayat boş vur bitarafa (duwara değil yanlış anlaşılmasın) coş...
-
yazın silkroad online oynardım ama 80 lvl olunca sıkılmıştm şimdi 100lvl geldi charı sattım kendime ana-avrat küfrediom yeni char actım 25 lvl wizard onla vakit olduruorm
Bilgisayardan müzik-film
Oyun
Satranç bu üç kısır döngü ben eğlendiriyor ama bi gün onlarda beni sıkacak...
-
cirit atmak golf oynamak
-
evden su balesine
evden kritete
evden golfe
evden hendbola ..
-
dövüş sporu öğrenin.
hem hobi hem kendinize güveniniz artar hem de spor yapmış olursunuz.
sadece bilgisayar başında oturmak çok sağlıklı sayılmaz.