folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Yeni Jenerasyon Yolculuk Nereye?Önemli

Yeni Jenerasyon Yolculuk Nereye?Önemli

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek
    Şöyle Çevreme Bakıyorumda Gerçekten Arkadan Bktan Bir Nesil Geliyor.Saçma Sapan Kıyafetler,Özenti Yaşamlar,Boş Muhabbetler.Kabul Ediyorum Giriş Olarak Ağır Sözler Sarfettim Fakat Görünen Köy Kılavuz İstemez.Birçok Genç; Toplum'u Derinden Çökertme İhtimali Yüksek İdeolojilere,Mentalitelere Saplanmış Şekilde Hayatlarını Bu Saçma Sapan Fikirlere Göre Yönlendirerek Yaşıyor.Nedir Bu Toplumu Derinden Sarsacak Fi
    kirler..

Aşırı Milliyetçilik,aşırı dindarlık,Dinlenilen Müzikler Ve Buna Endeksli Olarak Belirlenen yaşam ve Giyim Tarzları.

Her İnsan Ulusunu Ülkesini İnsanını Bayrağını Sever Fakat Aşırıya Kaçınca İşler Değişiyor.Sokaklarda Görmüşsünüzdür.Bir Fikri Bulunmayan,Eşinden,Dostundan,Ailesinden kısaca çevresinden etkilenerek ülkü ocaklarını mesken tutan polatçılık oynayan,tesbih sallayan gençleri.Şimdi Bana Kızmayın Bu Sözleri Söyledim Diye.Bilinçli Ülkesini Gerçekten Seven,Okuyan,Araştıran,Tanrının bahşettiği beyniyle doğruyu/yanlışı ayırt edebilen ülkemize neyin zarar verdiğini neyin tehlike teşkil ettiğini görebilen yürekten milliyetçilere lafım yok.Keşke Her Türk İnsanı Bu Bilince Sahip Olsa.Anlatmak İstediğim Ülkü Ocaklarını Parsellemekle Racon Kesmekle Okul Basmakla Solcu Dövmekle Olmuyor Bu İşler.İşte Bu Tür Saldırgan Tutumların Herbiri Cahillikle Ediniliyor.Bu Tür Saldırgan Arkadaşları Karşına Alıp Konuşmaya,Derdini Anlatmasına Müsaade Etmeye Kalkırsanız Anlıyacaksınız Savunduğu İdeoloji İle Yaşam,Konuşma Vs.. tarzının Nasıl Çeliştiğine.Kelime Hazneleri 300 Kelimeden Oluşmaktadır.Bunların 5'de 1'ide küfürden tehditten Oluşmaktadır.Sadece Ülkücüler İçin Söylemiyorum,Aşırı Solcular,Komünistler cartçılar,curtçular İçinde Geçerli Bu Sözlerim.

Ünlü Bir Felsefeci Demiş ki ; Hayatlarında Hiç Bir İdeali Olmayan İnsanların Tek Dayanağı Aşırı Milliyetçiliktir.Yada Buna Benzer Bişi.

Nitekim Yanlızca Okuyan,Araştıran,Bilinçli Kimseler İnsiyatif,Duyar,Sevgi,Saygı Sahibi Oluyor.Müzikle İlgili Konuya Gelince.Çevremize Bakıyoruz,Şebelek Gibi Kıyafetler,,Dönen Muhabbetler Hepsi Ama Hepsi Amerika'dan,Avrupa'dan Özenti.Özellikle ÖZENTİ Rap,Hip hop,R&B,Rock,Dinleyen Kitlelerde Bunu Görebilmekteyiz.Kesinlikle Müzik Kötüdür Demiyorum.Fakat Hayatlarına Müzik Üzerinden Katkılar(Karı,Kız,Manita,Hava,Karizma vs..)sağlamaya kalkan kitleler Toplumu Derinden Sarsmaktadır.Bu Şekilde Hayatlarını Sürdüren Tiplerin Muhabbetide Genelde Aynıdır.Mütemadiyyen Hepsinin Kelime Haznesi 300'den Bile Azdır.Nitekim Bu Kitleler Dil Konusunda Eksiklerini Bolca Kullandıkları Falan,Filan Gibi Kelimelerle Doldurduklarını Sanmaktadırlar.Kelime Haznelerinin Az Olmasından Dolayı Yaşamlarını Aynı Kelimeleri Yüzlerce Kez Kullanarak Sürdürürler.Özellikle Rap/Hip hop müziği Konusunda Söylemek İstediklerim Var.Bu Müzik Amerika'dan Ülkemize Yer Edinmiştir.Tamam Gençler Bu Müziği Gönülden,Severek,Yaşayarak Dinleyebilir.Fakat Hayatlarına Bu Müziğin Gerçek Felsefesine Göre Değilde Amerika'da Dejenere Olan Sözümona İdol'lere özentili şekilde yön vermektedirler.Bu Hataya Ülkemizde ki müzisyen Rapçilerde Düşmektedirler.Lolipop,Şeker,milkshake,fastfood vs.. takıntısı bunu açık olarak göstermektedir.buna alternatif yüzlerce örnek verilebilir.Şimdi Bunların Nesi Tewhlike Teşkil Ediyor Diye Soracak Olursanız.Bakın Çin,Küba,Sovyetler(Rusya)Yıllarca Amerikanın Bu Kadar Masum Bir Ülke Olmadığı Bilinci İle sosyalizm egemenliği Altında Tehlikeli İşler Çeviren Amerikan Şirketlerinden Yoksun Şekilde Mutlu Mesut Yaşamaktaydılar.Sosyalizm'in Yanlış Bulduğum Yönleride Var Konumuz Sosyalizm Değil.Fakat Bu Ülkeler Tek Tek Yönetim Şekillerini Değiştirmeye Başlayınca Ardı Ardına Bu Tehlikeli İşler Çeviren Amerikan Şirketleri(Burger,kentucky,mc donalds vs..)halkı asimile edercesine şube üstüne şube açtılar.Ve Doğal Olarak Bu Ülkelerin Anane(Gelenek)'lerini katledercesine Halkların Giyim,Yemek,Müzik Vs.. Tüm Değer Yargılarını kökten yıkıp kendi emperyalist değerlerine göre Yaşayacak Şekilde Ülkeleri Yavaş Yavaş etkileri altına almaya başladılar.tüm dünyanın gıpta ile takip ettiği ataları maoların chelerin ülkelerinin halkarının özgürlükleri için nasıl savaştığını unuturcasına bu kültürü benimsemeleri gerçekten içler acısı bir durum.Umarın Bizler de bu vatanda daha rahat yaşayabilmemiz için çnakkalelerde,sarıkamışlarda,erzurumlarda Bir Yudum Suya,Bir Dilim Lokmaya Muhtaç Şekilde Genciyle,Yaşlısıyla,Kadınıyla,Çoluğuyla,Çocuğuyla En Önemlisi Vatan sevgisi duygusuyla canını dişine takıp savaşıp şehit olan,bize bu ülkeyi bırakan şehitlermizin cennetden bu nesli görüp göz yaşı dökmesine izin vermeyiz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mimar
    mimar's avatar
    Erkek
    fazladan bi yorum yapmayacam aga. sonuna kadaar haklısın

uçmayı bilmiyorsan ibnelik yapmayacaksın...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek
    türkiye yönünü 1946lardan sonra şaşırmış zamanla kaybetmiştir ,bu noktada bir milletin temel dayanagı diyebilcegimiz eğitim tavsamıştır köy okulları,halk evleri hızla kapatılıp bu özverili egitim yuvaları tarihe gömülmüştür ve zaman demokrat partinin popülist sahlanısına tanık olmuş bu parti de cok partili siyasi yasamın tek parti yöneticisi olmuştur (tezadlık dikkat cekici) artık türkiyenin onun bunun etkisinde dış politikasını bagımsız belirleme sansı kalmamış türkiye ruhsuzlaştırılarak emperyalizmin sıcak eline terk edilmiştir,agalar,hacılar,şeyhler,derebeyleri geri geldiği yetmiyormus gibi bir de bunlara acımasız sanayiciler katılmıştır,

61 anayasasıyla tarihimizin en demokratik özgürlükçü anayasasına ulaşıp işçinin ,emekcinin de temsil hakkına kavuşması üniversitelerin devlet güdümünden kurtulup bagımsız yapıya kavusması saglanmış ancak 12 mart karsı devrim düzenlemesi ve nihayetinde 12 eylül askeri darbesiyle türk milletine bol gelen demokrasi sıkısıkıya nefes almamacasına kilitlenmiştir........ve şimdi gencler uyumakta horul horul

bassinyourface
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek
    edit : çift post =S

bassinyourface
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    bak şimdi mereth kardeş bu konu gerçekten ilgimi çekti arkadaş iyi konuya değinmiş , ben rap'le uğraşıorm ama özenti olarak değil yani anlamsız pop müziğini dinleyeceğime anlamlı sözleriyle beyin fırtınası yaratan bi rap müziğini dinlemeyi yeğlerim küçük yaşlardayken bol giyerdim bu kültüre ayak uydurmaya çalışırdım, ama yaşım ilerledikçe giyiniş filan değişti şu anda klasik bi giyim tarzım var milliyetçiyim diye dolaşan kişilerden daha milliyetçiyim bi ara ülkü ocağına takıliim dedim gerçekten milliyetçi damarım kabarıktır ama oradaki gençliğin amacı çeteleşme oradaki düşünce şu '' benim mewzum olunca ülkücüler gelcek '' sonra dedim bu ortam bana yaramaz takıldığım kişilerin kültür sewiyesi yüksek niçin rap'le uğraştıklarını biliyorlar tarz olsun diye uğraşmıolar ama öle insanlar çok , ben daha çok metalcilerin asimile olduğunu görüyorum ama hepsini göstermem yanlış olur yani rapçileri ve metalcileri potansiyel suçlular olarak görmeyin , arabesk ve pop un türk müziklerimi olduğunu sanıyonuz tabiki değil sadece ülkemizde daha çok tutuluyor çünkü gençler dioki şarkının müziği güzel olsun yeter yerim anlamını dinlerim koparım ama bizim amacımız bu değil , ben metal de seweim her ne kadar metalciler antirap olsada : )

dont think twice its all right
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatih66
    fatih66's avatar
    Erkek
    eee tv de ki yapmacık programlarla büyüyen nesil böle olur. diziler ebakıyom da kültürümüzü parçalamak için ne kadar uraşıyorlar inanamazsınız. (klasik oldu ama doğru)

F.K.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek
    .belli kesimlere dahil olma cabası kakadır

bassinyourface
Toplam Hit: 995 Toplam Mesaj: 7