folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Yeni Kartı Pc Açılmama Sorunu.

Yeni Kartı Pc Açılmama Sorunu.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Damat
    A_REX
    A_REX's avatar
    Erkek

İkinci el bir ekran kartı aldım  gigabayt GV-NX73G256D-RH 

bilgisayara taktım kasa çalışıyor monitöre görüntü gelmiyor...

onboard kartlA çalıştırınca çalışıyor makina  MSI P4900M VİA CHİPSETLİ

sorun nedir acaba biosla falan mı ilgilidir_?

gezmedik site koymadım ama kesin bir sonuç bulamadım...

Dur be kadınnnn....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

ekran kartı baska pc de calısıyor mu hoca?

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Damat
    A_REX
    A_REX's avatar
    Erkek

onu deneyecek başka bir bilgisayar yok yanımda eger yapamazsam yarın aldıgım yere iade edecem. ama yapsam güzel  olur.

Dur be kadınnnn....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karamel
    karamel's avatar
    Erkek

Eğer monitörün eski ise bazen böyle sorunlar yaşabilirsin.. Farklı monitörde dene.. Bendeki monitör neredeyse 8- 10 yıllık.. 128 bit veya 256 mb ekran kartlarından görüntü alamıyorum.. On boardda ya da daha düşük ekran kartlarında görüntü var.. Kolay gelsin.

Sensiz bir hayat yok derdim hep.. Senli hayatımın neresindeydin hiç görememişim! Sonu yoktu derdim kendime hep... Başı neresiydi ki bu ilişkinin ? Yitip gidenlere bakıyorum da şimdi hayatımdan.. Bir tek senmişsin ve herşeyi mahvetmişsin... Artık dur.. Gidebilceğin kadar gittin zaten! Yanımda biraz daha kalman için nasıl biri olmalıydım? Peki sen sevgili; Sen yeterince adam mıydın.. ?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Damat
    A_REX
    A_REX's avatar
    Erkek

monitörden olamaz 3 yıllım monitör sagam sanki bir uyumsuzluk var gibi yada kart bozuk yarın aldıgım yere iade edecem.

Dur be kadınnnn....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adama
    adama's avatar
    Erkek

ekran kartına Görüntü gelmıyor İse baglantı Yerını bıraz salla yerıne TAm oturmamış Olabilir ama FAzla Oynama ıyıce BErbat Etme BAska pc denemelisin Ekran Kartı belkide calısmıyordur biosla Alaka ne Anlamadım da Ekran KArtın da fan var ise dönüyorsa  Fan zaten calısıyor demektir Aksıne dönüpte calısmamazlık Ta yapıyor Arada sırada  baktın olmadı kasanı getırırsın Adam takar orda denersınız calısıyormu calısmıyor mu ben Ekran Kartını FAzla Kurcalam derım azım cok yandı 2 tane Ekran Kartı Bu Sekil Toz Var uymuyor die Kurcaladım Ama Sonunda örendım Ama 2 Ekran KArtı gitti:S

Beleş wireless kahramanı.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Damat
    A_REX
    A_REX's avatar
    Erkek

yok onboard ekran kartını biosadan iptal edip onu göstereceksin diye okudumda çakışıyordur belki diye .

harici ekran kartı takılı iken onboard girişine taktıgımdada açılmıyor yani bir çakışma olabilirmi.

Dur be kadınnnn....
Toplam Hit: 935 Toplam Mesaj: 7