folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Yeni Kulaklık Dip Ses Problemi

Yeni Kulaklık Dip Ses Problemi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek

Merhaba herkese, 

Arkadaşlar yeni bir kulanlık aldım https://www.incehesap.com/gamepower-jin-rainbow-7-1-surround-gaming-kulaklik-fiyati-48440/ linkinde kulaklık. İki bilgisayardan da denedim kulaklık boştayken arka planda sürekli bir hışırtı geliyor iki bilgisayarda da. Baya bir araştırdım ancak çözemedim. 

Örneğin masaüstündeyken sağ attan sesi açıyorum bırakıyorum hışırtı artıyor anlık olarak sonrasında daha düşük bir seviyede devam ediyor. Kulaklığın ses ayarından tamamen - kısıyorum, bu sefer rahatsız etmiyor duymuyorum, ancak tam performansı ile kullanamamış oluyorum. Desteklerinizi rica ederim, şimdiden teşekkürler

-Driverlar her şey en güncel halinde. 

-Yılan sesi gibi :)) Arka planda kesilmeden devam ediyor. 

Ozzzz tarafından 18/Mar/21 00:29 tarihinde düzenlenmiştir

Ben bu insanları anlamıyorum.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek

Kasanın ön usbsine değil de arkadaki usblerine takmayı dene. Önler genelde çok dipses olmasına sebep oluyor.

İmzalamazsam ne olcak?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    do_som
    do_som's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Liquid bunu yazdı

Kasanın ön usbsine değil de arkadaki usblerine takmayı dene. Önler genelde çok dipses olmasına sebep oluyor.

+1

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek

Teşekkürler hocam denedim ancak değişiklik olmadı 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo

Priz değiştir. 

Diz iz el classico topraklamo problemo. 

Topraklama yap; evde topraklama hiç yoksa pc başındayken ve tercihen sana uzaksa toprak hattını iki ucu çıplak ve sağlam güzel kalın bir kabloyla kalorifer peteğinin zımparaladığın bir kısmına tuttur, pc başında değilken sök elbette ki gereksiz yere çarpılmayasın/çarpılmasın kimse. 

Topraklama hatası olup olmadığını nasıl anlayabilirsin? Evde laptop varsa çok kolay, her şeyden bağlantısını sök ve pildeyken kulaklığı tak. CIzırtı varsa sorun başka bişiydir. 

SweetyVolty tarafından 18/Mar/21 00:06 tarihinde düzenlenmiştir

Çok sıkılıyom
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek
    SweetyVolty bunu yazdı

Priz değiştir. 

Diz iz el classico topraklamo problemo. 

Topraklama yap; evde topraklama hiç yoksa pc başındayken ve tercihen sana uzaksa toprak hattını iki ucu çıplak ve sağlam güzel kalın bir kabloyla kalorifer peteğinin zımparaladığın bir kısmına tuttur, pc başında değilken sök elbette ki gereksiz yere çarpılmayasın/çarpılmasın kimse. 

Topraklama hatası olup olmadığını nasıl anlayabilirsin? Evde laptop varsa çok kolay, her şeyden bağlantısını sök ve pildeyken kulaklığı tak. CIzırtı varsa sorun başka bişiydir. 

Sanırım GP kulaklık alarak hata yaptım bir çok modelinde dip ses sorunu mevcut olduğu ile alakalı karşıma çıkıyor f/p ürünü diye düşündük ama bakalım yarın müşteri hizmetlerini arayacağım. 

Toplam Hit: 948 Toplam Mesaj: 6
#kulaklık #sesso