Yeni Laptopum Cok Yavas

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

Yenı aldım acılırken baya bi beklıyorum kendıne gelmesını sonra ara ara donmalar oluo sureklı takılıo falan özellikleride kötu degıl format attım belkı duzelır dıye hıcbır program yok sıfır makına ama yavas ıslem goruo neden olabılrı sızce

işte bilgisayar bu : http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=100887&ad=TOSHiBA-R850-115-i5-2410M-4GB-640GB-W7HP-Tasinabilir-Bilgisayar

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jchan
    Jchan's avatar
    Erkek

makine iyi hocam hayırlı olsun öncelikle, kesin teknik bir arıza var diye düşünüyorum. Donmalarda mouse'u oynatabiliyor musun? Bir de fişe takılıyken de yapıyor mu?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

büyük ihtimal hdd diyorum ben =)

bi bakarmısın 5400 rpm ve wd mi

destination@tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

Jchan bunu yazdı:
    -----------------------------

makine iyi hocam hayırlı olsun öncelikle, kesin teknik bir arıza var diye düşünüyorum. Donmalarda mouse'u oynatabiliyor musun? Bir de fişe takılıyken de yapıyor mu?

saolasın hocam daha cok oynatabılıorm oynatamadgmda oluo. evet yapıyor

5400rpm

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

yapabiliosan farklı bi hdd den sistem yükle bide öle bak

marka western digitalmi bide ona bakarmısın

destination@tahribat.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ucenmi
    ucenmi's avatar
    Erkek

hocam aynı özelliklere sahip bi makinede bende var toshiba. o takılmaların nedeni hdd koruması bu makinelerde jireskop gibi bişi var hddnin nasıl ne açıda falan durduğuna bakıyor buna göre eğer laptop sarsılıyorsa hdd kafasını okumadan alıyor böylece hdd zarar görmüyor

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jchan
    Jchan's avatar
    Erkek

Bosluk bunu yazdı:

Jchan bunu yazdı:

saolasın hocam daha cok oynatabılıorm oynatamadgmda oluo. evet yapıyor

5400rpm

mouse da donuyorsa muhtemelen hdd sıkıntılı yeni almışken de servise vermek ne kötü bişeydir ya :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adama
    adama's avatar
    Erkek

hocam atıgın format win xp vistamı
    baska bır hdd takıp donma varmı dıye denedın mı
    http://www.almico.com/sfdownload.php sıcaklık kontorulu yapıp pm olarak veya sıteye yaz
    ekran kartı driverini kaldır ve donma devam edecekmı
    combofix güvenlı modda tarat bunlardan hıc bırnden yanıt alamazsan kurlamanın anlamı Yok teknık Servıse Gotur

Beleş wireless kahramanı.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dizzy
    Dizzy's avatar
    Erkek

hdd  yi değiştir problem kalmaz ;)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KoSCaDo
    KoSCaDo's avatar
    Erkek

Bosluk bunu yazdı:

Yenı aldım acılırken baya bi beklıyorum kendıne gelmesını sonra ara ara donmalar oluo sureklı takılıo falan özellikleride kötu degıl format attım belkı duzelır dıye hıcbır program yok sıfır makına ama yavas ıslem goruo neden olabılrı sızce

işte bilgisayar bu : http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=100887&ad=TOSHiBA-R850-115-i5-2410M-4GB-640GB-W7HP-Tasinabilir-Bilgisayar

Bir Çok Arkadaşım Gold'dan Alışweriş Yapıyor ama hiç hayrını göremiyorlar İstersen Piyasada olmayn bi teknoloji aletini al :D Golddan Aldıgında Gene hayır Göremezsin :) Benim GÖrüşüm Kimseyi bilmem 100 müşterim warsa 99,9 golddan Şikayetçi

Toplam Hit: 1870 Toplam Mesaj: 10