Yeni Müzik Kanalım - Uçannah

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkiak
    furkiak's avatar
    Erkek

Merhaba Üstadlar yeni müzik kanalı açtım sizlerdende destek bekliyorum umarım beğenirsiniz. 

Kanal: https://www.youtube.com/@ucanNah

PodCast: https://www.youtube.com/playlist?list=PLBrSn45YHU3MF3Ovw2gsPNBM58lZXG0v4

Android Mobil Uygulama - Web Sitesi - Masaüstü Yazılım yapılır. Vitaminsiz Palyaço
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek

Benden sana tavsiye isimleri birilerinde öneri olarak alıp seçmen olacak. Zombi Efem den sonra UçanNah ismi aynı kategoride :D http://nolur.com sponsorluğunda bir oluşum gibi.

Kanalına baktım. AI müzikler ilk çıktığında büyü gibi bir şey olduğu için sevmiştim. Zamanla herkes yapınca ve aşağı yukarı hepsi biririne benzeyince katlanamıyorum artık.

Benim dinleyebileceğim türde müzikler değil. Rast gele.

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkiak
    furkiak's avatar
    Erkek
    hypnot1c bunu yazdı

Benden sana tavsiye isimleri birilerinde öneri olarak alıp seçmen olacak. Zombi Efem den sonra UçanNah ismi aynı kategoride :D http://nolur.com sponsorluğunda bir oluşum gibi.

Kanalına baktım. AI müzikler ilk çıktığında büyü gibi bir şey olduğu için sevmiştim. Zamanla herkes yapınca ve aşağı yukarı hepsi biririne benzeyince katlanamıyorum artık.

Benim dinleyebileceğim türde müzikler değil. Rast gele.

abi isim konusunda aklıma ilk geleni koymamın sebebi hepsi bir olay sonucu oluşuyor hikaye barındırıyor o nedenle :D birde hobi olarak yaptığım için maddi bir gelir yada ünlü olma düşüncem yok sadece birşeyler yapmak hoşuma gidiyor :) 

müzikler kesinlikle sadece bu tarz dinleyenler için uygun rap, club tarzı. ai güzel ya seviyorum bence belirli bir süre sonra herkes kendi playlistini yapıcak gibi.

yorumların için teşekkür edeirm.

Android Mobil Uygulama - Web Sitesi - Masaüstü Yazılım yapılır. Vitaminsiz Palyaço
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

isminin yüzü suyu hürmetine abone oldum (: yapabileceğimiz başka bişey varsa söyle yapalım (;

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek
    ajan1111 bunu yazdı

isminin yüzü suyu hürmetine abone oldum (: yapabileceğimiz başka bişey varsa söyle yapalım (;

Nasıl yani anlamadım. Senin Amariga malı olan Youtube da hesabın var ve kullanıyor musun? Boykota ne oldu? 

Sen kesin Şu halinle gizli gizli Snickersda yiyorsundur. Karakterli birisi sanmıştım seni. Kısa sürede belanı bulasın. Senin gibi gavurlara tapanlar yüzünden gençler inançlarını sorguluyorlar artık. Yıkıl karşımdan.

Çok yazık...

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    hypnot1c bunu yazdı
    ajan1111 bunu yazdı

Nasıl yani anlamadım. Senin Amariga malı olan Youtube da hesabın var ve kullanıyor musun? Boykota ne oldu? 

Sen kesin Şu halinle gizli gizli Snickersda yiyorsundur. Karakterli birisi sanmıştım seni. Kısa sürede belanı bulasın. Senin gibi gavurlara tapanlar yüzünden gençler inançlarını sorguluyorlar artık. Yıkıl karşımdan.

Çok yazık...

evet kullanıyorum hatta bi mürid sağolsun beni aile grubuna ekleyerek premium abone yaptı. afedersin ama youtube kullanmayacaz da ne kullanacaz? bu devirde seve seve youtube kullanmak zorundayız. 

yok o muhabbetten sonra asla snickers yemedim hatta bana ziyarete gelenler snickers sevdiğimi biliyorlar snickers almışlardı bi daha almayın dedim onlara, hem gizli gizli yesem kimi kandırabilirmki? boşuna bela okuma belamı bulmuştum zaten. 

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

abone oldum. destek olurum her zaman. şöyle bi tavsiyem olacak ınstrumental daha riski az gibi geliyor bana sözlü olunca kalite de, beğeni oranı da düşüyor. 

ai müzik kanalım var benim de. para kazanma dahi açıldı. herkesi beklerim benim kanala da. abone olun like atın detek atın :))

https://www.youtube.com/@ChillEthnicMusic

kuytul tarafından 21/Ağu/24 21:51 tarihinde düzenlenmiştir

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    ajan1111 bunu yazdı
    hypnot1c bunu yazdı
    ajan1111 bunu yazdı

Çok yazık...

evet kullanıyorum hatta bi mürid sağolsun beni aile grubuna ekleyerek premium abone yaptı. afedersin ama youtube kullanmayacaz da ne kullanacaz? bu devirde seve seve youtube kullanmak zorundayız. 

yok o muhabbetten sonra asla snickers yemedim hatta bana ziyarete gelenler snickers sevdiğimi biliyorlar snickers almışlardı bi daha almayın dedim onlara, hem gizli gizli yesem kimi kandırabilirmki? boşuna bela okuma belamı bulmuştum zaten. 

böyle kafa olmaz.

snikers yersen onu ülkemizde üreten işçi maaşını alır, taşıyan yevmiyesini alır, devlet vergisini alır. snikers tr firması muhtemelen vergi az vermek için tekrardan yatırım yapar.

ancak youtube doğru düzgün eleman çalıştırmaz, muhtemelen hiçbir mesaili elemanı ülkemizde yok. aldığı para kemiksiz yurtdışına gider. vergi verdiğinden bile şüpheliyim, bi dümenler çevirip vermiyordur diye tahmin ediyorum.

AYRICA

snickers'ın sahibi amerikalı, yarım saattir araştırıyorum herhangi bir yahudi köken bulamadım. varsa da bulamadım ama saklamazlardı olsa.

youtube'ın (google) 2 kurucu ve sahibi de açık açık yahudi. bak linkleri bırakıyorum.

https://tr.wikipedia.org/wiki/Larry_Page 

https://tr.wikipedia.org/wiki/Sergey_Brin

yorum yapmıyorum. yoksa banlanmaktan öte avrupa insan hakları mahkemesine kadar gidebilir hakaret davalarım. :D

edit : kanal adı o kadar saçma ve anlamsız ki hatır için bile 3 saniye dayanabildim. video izlemeden kapattım. sıçarken dinlenecek remiksler falan yapsan daha iyiydi. en azından komiklik yapmaya çalışmış derdik.

Prometheus tarafından 21/Ağu/24 22:13 tarihinde düzenlenmiştir

________ inspired by love and guided by knowledge _______
Toplam Hit: 1238 Toplam Mesaj: 8
youtube youtube uçannah