folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yeni Nesil 112 Acil Çağrı Merkezi

Yeni Nesil 112 Acil Çağrı Merkezi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

sa. bugün bi yerde denk geldim hatırlamıyorum neresi olduğunu. küçük bir araştırmayla; 

https://www.icisleri.gov.tr/bilgiteknolojileri/yeni-nesil-112-acil-cagri-merkezi   sitesinden; 

Ülkemizde farklı acil yardım çağrıları için kullanılan 7 kuruma ait acil çağrı numaralarının (İtfaiye: 110, Jandarma: 156, Polis: 155, Sağlık: 112, Orman: 177, Sahil Güvenlik: 158, AFAD: 122) tek numara (112) altında toplanması amacıyla geliştirilmiştir.

Böylece, ambulans, itfaiye, jandarma, emniyet ve gerekli tüm diğer birimlerin aynı mekânda olduğu (112 Acil Çağrı Merkezleri) ve koordinasyon imkânı sağlayan model ile tüm ekiplerin en kısa sürede olay yerine ulaşmaları amaçlanmıştır.

gibi bilgiyi öğrendim. muhtemelen benim gibi duymamış olanlar vardır diye paylaşayım dedim. hemen hemen 3 ay olmuş bu muhabbet.

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    engin01288
    engin01288's avatar
    Erkek

TRT her hafta bunların nasıl çalıştığına dair program yapıyor

TRT 1 - 112 Acil Çağrı -

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Amerikadaki sistem olmalı aslında. Cep telefonundan bile arasanız numaranızdan anında bağlı olduğunuz baz istasyonu bilgisine ulaşıyorlar. Bizde ise adres tarifi istiyorlar. Mahalle ve sokak ismini söylüyorum yakınınızda ne var cami, okul adı vs söyleyin diyor. Ya ambulans şoforü benim verdiğim adresi yazsa anında gelip bulur zaten camiyle okulu ne yapacaksın ?

Birde adamlar tam profosyonel. Bizdekiler gibi müşteri hizmetleri elemanı kafasında değiller :

https://www.youtube.com/watch?v=VFBG1W9r9Yg

mkyb tarafından 11/Şub/22 20:03 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AdemYakups
    AdemYakups's avatar
    Erkek

son 1 yıldır belki 1 yılı geçti burada böyle zaten derdini anlatıyon ondan sonra seni ilgili yere bağlıyor.

Yerli ve milli
Toplam Hit: 764 Toplam Mesaj: 4
yeni nesil 112 acil çağrı merkezi