Yeni Nokia Telefon Alacaklar Dikkat
-
Nokia"nin kvk ile olan garanti verme sozlesmesi bitmis eger garantili telefon arizalanirsa istanbul"a kargo ile yollanmasi gerekiyormus
-
aman nokia uzak dursun benden
-
Citizen bunu yazdıNokia"nin kvk ile olan garanti verme sozlesmesi bitmis eger garantili telefon arizalanirsa istanbul"a kargo ile yollanmasi gerekiyormus
şehirlerde nokia solution care ler var?
-
sLeymN bunu yazdıCitizen bunu yazdı
Nokia"nin kvk ile olan garanti verme sozlesmesi bitmis eger garantili telefon arizalanirsa istanbul"a kargo ile yollanmasi gerekiyormus
şehirlerde nokia solution care ler var?
Onlarda senden alip kargo yaparlar buyuk ihtimalle zaten su an bi tek Teleservice isimli firma bakiyor bozuk telefonlara -
o şuanlıktır.Nokia gibi bir şirket kolay kolay böle dandiklikler yapmaz.
-
servisine bakip telefonmu alinir amk ? gidip adam gibi telefon alda bozulmasin. nokia ila olan tecrubelerim, etrafimdaki insanlarin nokia ile olan tecrubeleri sonucunda sunu soyleyebilirimki asha vs yarak kurek modelleri disinda servisi olmasa bile alinabilecek bi telefon
-
nokia boş bırakmaz milleti. hele ki yeni atağa geçiyorken. gerekirse her eve bi servis elemanı bağlar =P dün lumniaya baktım biraz da güzelmiş. resim kalitesi çok iyi. tabi dükkanda baktım. ilk izlenimim çok iyiydi. ama çok para. seneye anca alırım. o da experia z almazsam.
-
u235 bunu yazdı
o şuanlıktır.Nokia gibi bir şirket kolay kolay böle dandiklikler yapmaz.
-
Prometheus bunu yazdı
nokia boş bırakmaz milleti. hele ki yeni atağa geçiyorken. gerekirse her eve bi servis elemanı bağlar =P dün lumniaya baktım biraz da güzelmiş. resim kalitesi çok iyi. tabi dükkanda baktım. ilk izlenimim çok iyiydi. ama çok para. seneye anca alırım. o da experia z almazsam.
Nokia atağa mı geçti ? Hocam yaptığı denediği herşeye rahmen şirket kötüye gidiyor. Adamlar geçtiğimiz günlerde yine zarar açıkladı.
Nokia eskiden megapixsel kasanların döneminde 1 numara idi. Ancak android işletim sistemi çıkınca işler ve gereksinimler değişti. Şimdi işlemci, işletim sistemi ve arayüz kasma dönemindeyiz. Tasarımı da unutmayalım tabi.
Şuan nokia sadece plastik hurda yığınıdır. Ancak annemiz, babamız babaanne ve anneannemiz nokia telefon kullanır. Onlara uygun. Arama yapabilecekleri istediklerinde sms gönderip labilecekleri son derece basit kullanımlı tuşlu ve oldukça uygun fiyatlara telefon modelleri var. Gerisi çöp.
Lumia dediler, oly olacak dediler evet oldu tam anlamıyla fiyasko.
-
opusdei bunu yazdıPrometheus bunu yazdı
Nokia atağa mı geçti ? Hocam yaptığı denediği herşeye rahmen şirket kötüye gidiyor. Adamlar geçtiğimiz günlerde yine zarar açıkladı.
Nokia eskiden megapixsel kasanların döneminde 1 numara idi. Ancak android işletim sistemi çıkınca işler ve gereksinimler değişti. Şimdi işlemci, işletim sistemi ve arayüz kasma dönemindeyiz. Tasarımı da unutmayalım tabi.
Şuan nokia sadece plastik hurda yığınıdır. Ancak annemiz, babamız babaanne ve anneannemiz nokia telefon kullanır. Onlara uygun. Arama yapabilecekleri istediklerinde sms gönderip labilecekleri son derece basit kullanımlı tuşlu ve oldukça uygun fiyatlara telefon modelleri var. Gerisi çöp.
Lumia dediler, oly olacak dediler evet oldu tam anlamıyla fiyasko.
Biraz daha açarmısın şu fiyasko olayını =)
Zarar açıklamış onuda biraz aç