Yeni Nokia Telefon Alacaklar Dikkat

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Nokia"nin kvk ile olan garanti verme sozlesmesi bitmis eger garantili telefon arizalanirsa istanbul"a kargo ile yollanmasi gerekiyormus

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spyware__007
    Spyware__007's avatar
    Erkek

aman nokia uzak dursun benden

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek
    Citizen bunu yazdı
    Nokia"nin kvk ile olan garanti verme sozlesmesi bitmis eger garantili telefon arizalanirsa istanbul"a kargo ile yollanmasi gerekiyormus

şehirlerde nokia solution care ler var?

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    sLeymN bunu yazdı
    Citizen bunu yazdı

şehirlerde nokia solution care ler var?

Onlarda senden alip kargo yaparlar buyuk ihtimalle zaten su an bi tek Teleservice isimli firma bakiyor bozuk telefonlara

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

o şuanlıktır.Nokia gibi bir şirket kolay kolay böle dandiklikler yapmaz.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

servisine bakip telefonmu alinir amk ? gidip adam gibi telefon alda bozulmasin. nokia ila olan tecrubelerim, etrafimdaki insanlarin nokia ile olan tecrubeleri sonucunda sunu soyleyebilirimki asha vs yarak kurek modelleri disinda servisi olmasa bile alinabilecek bi telefon

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

nokia boş bırakmaz milleti. hele ki yeni atağa geçiyorken. gerekirse her eve bi servis elemanı bağlar =P dün lumniaya baktım biraz da güzelmiş. resim kalitesi çok iyi. tabi dükkanda baktım. ilk izlenimim çok iyiydi. ama çok para. seneye anca alırım. o da experia z almazsam.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opeth644
    opeth644's avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı

o şuanlıktır.Nokia gibi bir şirket kolay kolay böle dandiklikler yapmaz.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı

nokia boş bırakmaz milleti. hele ki yeni atağa geçiyorken. gerekirse her eve bi servis elemanı bağlar =P dün lumniaya baktım biraz da güzelmiş. resim kalitesi çok iyi. tabi dükkanda baktım. ilk izlenimim çok iyiydi. ama çok para. seneye anca alırım. o da experia z almazsam.

Nokia atağa mı geçti ? Hocam yaptığı denediği herşeye rahmen şirket kötüye gidiyor. Adamlar geçtiğimiz günlerde yine zarar açıkladı.

Nokia eskiden megapixsel kasanların döneminde 1 numara idi. Ancak android işletim sistemi çıkınca işler ve gereksinimler değişti. Şimdi işlemci, işletim sistemi ve arayüz kasma dönemindeyiz. Tasarımı da unutmayalım tabi. 

Şuan nokia sadece plastik hurda yığınıdır. Ancak annemiz, babamız babaanne ve anneannemiz nokia telefon kullanır. Onlara uygun. Arama yapabilecekleri istediklerinde sms gönderip labilecekleri son derece basit kullanımlı tuşlu ve oldukça uygun fiyatlara telefon modelleri var. Gerisi çöp.

Lumia dediler, oly olacak dediler evet oldu tam anlamıyla fiyasko. 

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek
    opusdei bunu yazdı
    Prometheus bunu yazdı

Nokia atağa mı geçti ? Hocam yaptığı denediği herşeye rahmen şirket kötüye gidiyor. Adamlar geçtiğimiz günlerde yine zarar açıkladı.

Nokia eskiden megapixsel kasanların döneminde 1 numara idi. Ancak android işletim sistemi çıkınca işler ve gereksinimler değişti. Şimdi işlemci, işletim sistemi ve arayüz kasma dönemindeyiz. Tasarımı da unutmayalım tabi. 

Şuan nokia sadece plastik hurda yığınıdır. Ancak annemiz, babamız babaanne ve anneannemiz nokia telefon kullanır. Onlara uygun. Arama yapabilecekleri istediklerinde sms gönderip labilecekleri son derece basit kullanımlı tuşlu ve oldukça uygun fiyatlara telefon modelleri var. Gerisi çöp.

Lumia dediler, oly olacak dediler evet oldu tam anlamıyla fiyasko. 

Biraz daha açarmısın şu fiyasko olayını =)

Zarar açıklamış onuda biraz aç

destination@tahribat.com
Toplam Hit: 927 Toplam Mesaj: 10