Yeni Proje Fikirleri
-
Selam. Birkaç konuda proje fikirleri arayanlar gördüm. Ben uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum. Site genel olarak fikir paylaşım ve fikir sahipleriyle bu fikri gerçekleştirmek isteyen programcıların, tasarımcıların veya yatırım yapmak isteyenlerin bir araya getirildiği bir konseptte. İsterseniz bulduğunuz fikirleri paylaşıp yapabilecek kişilerin katılmasını bekliyorsunuz isterseniz belirtilen fikirlere yardımcı olabileceğiniz konuyu belirtip katılabiliyorsunuz.
Ben buradan 1-2 projeye programcı olarak katıldım. Birkaçını da haftasonu projesi, eğlence projesi olarak kendim yaptım. Belki size de yardımcı olur.
Bahsettiğim sitenin adresi: ideaswatch.com
Üye olmak istemeyenler için fotoğraflar da çektim.

-
güzel mekan
-
çızdım
-
Güzel düşünülmüş site, umarım popülaritesi daha da artar. Yalnız fikir de çalınabilir.
-
telekom bunu yazdı
Güzel düşünülmüş site, umarım popülaritesi daha da artar. Yalnız fikir de çalınabilir.
o kadar değerli oldunu düşünüyorsan paylaşmassın ama bir birlerin faklı fikirler ve teşfik amacıyla güzel bir aktivite olduğunu düşünüyorum... -
telekom bunu yazdı
Fikir çalınabilir ama buradakiler daha çok ağ oluşturmaya çalışan, projeyi gerçekleştirmek için yardımcı arayan kişiler. Eğer kendin tek başına projeyi yapabilirim diyorsan alıp yapman için bir engel yok.