Yeni Projem Hakkında Önerileriniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

Merhabalar,

Birçoğunuz belki beni tanıyordur. Ben konservatuvar kompozisyon yani bestecilik okuyorum bu sene son seneye yüksek lisansa italyaya gidiyorum. Zamanında kendimce php öğrenmiştim, tabi spagetti kodlamadan ileri gidemedim :) . www.notaver.com benim sitem buna ek site olsun diye muzikterimleri.com'u tescilledim ve bugün kodlamaya başladım elimde ingilizce ve türkçe müzik terimleri sözlükleri var bunlarda toplam 10 bin tane terim var yavaş yavaş sisteme ekliyeceğim siteyi ekledikten sonra yayına sokacağım. Sizden tavsiye istiyorum sırf rutin bir sözlük sitesi olsun istemiyorum mesela extra ne gibi özellikler ekleyebilirim  ?

Yorumlarınızı bekliyorum.

sevgilerle

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

konuyu uplayalım pazarcılar da görsün :)

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick üstü yazısı.
    uguraba
    uguraba's avatar
    Erkek

Selam mürid,

Öncelikle güzel bir site olacağını düşünüyorum (en azından fikir benim hoşuma gitti.) Eğer ciddi anlamda zaman, bütçe ve heves var ise; her terimi tanınmış (ve ciddiye alınan) müzisyenlere videolu olarak anlattırabilirsin. Aşağıdaki videonun daha ciddisi olabilir.

https://www.youtube.com/watch?v=NiUl7PMNqko

Vir sapit qui pauca loquitur.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxjokerxx
    xxjokerxx's avatar
    Erkek

makale yazabilirsin müzik hakkında tarihçesi gelişmesi günümüze kadar gelen süreçlerini

okmam yazmam yok möhür yada barnak bassam olmamı
Toplam Hit: 936 Toplam Mesaj: 4
php proje müzik