Yeni Projemiz İçin Uygulama Logosu | Anket Yap Para Kazan | Ankket.Com
-
Merhaba Arkadaşlar,
Yeni bir proje geliştiyoruz bir arkadaşımla beraber.
Ben web (PHP) kısmını yazıyorum o ise android, iOS kısmını yapıyor.
Bitmek üzere projemiz...
Eksik olan şey logomuz ve internet sitemiz için bir tasarım.
İnternet sitesini hazır template ile hallederiz dedik ama kendimize özel bir logomuz olsun dedik.
Aramızdan ücretsiz basit bir şey yapabilecek olan varsa çok hayra geçer.
ankket.com'u hedef alacak bir logo olursa daha iyi olur.
Uygulamadan bahsedecek olursa yayına soktuğumuzda tekrar konu açarım elbette.
Anket yapıp puan kazanacaksınız ve belirli bir puana geldiğinizde paraya dönüştüreceksiniz.
Paypal'dan ödeme alabileceksiniz.
Anketten ankete puanlar değişken olacaktır.
Bir anket 1 sorulu diğer anket 5 sorulu olabilir.
-
vay be sistem oturursa çok sağlam olur hee, iyi piyasa valla.
hayırlı olsun hacu
-
piradomim bunu yazdı
vay be sistem oturursa çok sağlam olur hee, iyi piyasa valla.
hayırlı olsun hacu
Sağ olasın bir kaç ufak eksiklik var onları tamamlasak hayata geçireceğiz...
-
Hocam aklıma böyle birşey geldi.10 dakikalık bir çalışma :)

-
Bu işten para kazanmak istiyorsan raporlama tarafının cok ıyı olması gerekıyor açıkcası kurumsal müşteriye odaklı olmalı
-
fiyatı için pm ;)
şaka şaka sdkfjsdf.
buyur yaptım logo, bana yardımların içinde teşekkür ederim. bu da hediyem :) hayırlı işler.
AI ve PSD mevcuttur istediğin şekilde ayarlayıp gönderebilirim. Özel olarak yollarım formatları beğendiysen.
Daniel-Koo tarafından 08/Eyl/13 12:57 tarihinde düzenlenmiştir
-
Uzun zamandır görünmüyordun bununla mı uğraşıyordun :D Eline sağlık hocam bitsin kullanırım ben daha bitmeden öneri söylenmez de :D mobil olursa çok iyi olur böyle basit aşırı basit bir tasarımla telefondan girebilelim daha iyi olur
-
@mstfcn ve @Daniel-Koo emekleriniz için teşekkür ederim. PSD hallerini PM olarak atabilirseniz çok sevinirim. :)
@hipokondriyak bu tür uygulamalarda raporlama en önemli kısımdır. Yaş, Bölge, Öğrenim Durumu, Meslek Gibi konularda ayrıntılı inceleme olacaktır.
@by_Tet android ve iOS uygulamaları şeklinde olacak web sitesi sadece bilgilendirme amaçlı olacaktır yani web sitesi üzerinden kayıt vs. gibi işlemler bulunmayacak.