Yeni Seri Nasıl Çekilir ?
-
Uzun süredir eskisi kadar aktif değilim. Konusunu açmıştım bu yaz Muğla belediyesinde bir grupta fotoğraf ve video işleri için destek olmaya gittmiştim. Kamp halindeydim. Sonrasında bankadan aradılar ve artık patates birer bankacı oldu.
Fakat haftasonları bu işleri yapmaa devam edecek . Her yaptığımı buraya koyan biri olarak bunuda koymak isterim.
https://www.youtube.com/watch?v=GdK78SNqSLs
-
hayırlı ugurlu olsun patatese o zaman :) eksikler vardı bi ara onları yeşillendirde yapalım :)
-
sRcN bunu yazdı
hayırlı ugurlu olsun patatese o zaman :) eksikler vardı bi ara onları yeşillendirde yapalım :)
Şu an sitedeyim bende zaten . Herşeyi unutmuşum biraaz üzerine gideyim boş zamanda yazayım sana ben üstat sağolasın
-
vloglara alışkın olmadığın belli. lens yerine lcd ekrandaki kendi görüntüne bakıyorsun hocam :)
-
LynXMaSTeR bunu yazdı
vloglara alışkın olmadığın belli. lens yerine lcd ekrandaki kendi görüntüne bakıyorsun hocam :)
Herşeyden daha önemlisi telefonun arka kamerası ile çekmem gerekirdi. Ben neden ön kamera ile yetindim o bile belirsiz.
-
patates bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdı
Herşeyden daha önemlisi telefonun arka kamerası ile çekmem gerekirdi. Ben neden ön kamera ile yetindim o bile belirsiz.
kendini görmek istiyorsun da ondan, acaba nasıl görünüyorum, nası çıkacak bu, aman karanlıkta kalmayayım vs. gibi sebepler.
yeni başlayan hemen herkeste olağan tedirginlikler :)
-
Başarılı bir çalışma olmuş. Beğendim.
Ayrıca sakalını kesmene sevindim.
Selametle. -
NaZi_ bunu yazdı
Başarılı bir çalışma olmuş. Beğendim.
Ayrıca sakalını kesmene sevindim.
Selametle.eyvallah. artık banka işi olduğu için sinek kaydıyım herzaman:)