Yeni Sitemi Actim Olumlu/Olumsuz Yorumlariniz
-
Merhabalar arkadaslar yeni bir site actim olumlu ve olumsuz yorumlarinizi alabilir miyim ?
-
Öncelikle ürün tanıtımımı yapıyorsun yoksa site hakkında fikir mi istiyorsun çıkaramadım... Eğer fikir istiyorsan anasayfa adresini yazman yeterli olurdu..
Wordpress kullanıyorsun fakat eklentilerden falan olsa gerek site ağır , anasayfa ya video koymuşsun bence hiç olmamış , üst menü de işitme cihazları açılır sekmesi sayfanın nerdeyse sonuna kadar uzanıyor onu 2'li veya 3'li şekilde yan yana sıralatman daha makbule geçebilir
-
pek anlamam ama yeşilleri bi tık koyulaştırabilirsin.
-
Yazılar çok açık renkli olduğundan, arka planda beyaz olduğundan bir siliniklik söz konusu, göz yoruyor.
-
search sayfaları ingilizce kalmış, birde yeşil çok açık biraz koyu olabilir, anasayfadaki görsellerde kalitesizler var göze batıyor. kayan görsellerin birinde yazı var hemde üstüne kayarak yazı geliyor kötü durmuş. bide sınav ayağına freelance mı takılıyon
-
işitme cihazı pili gereklıyse rayovac olarak varta olarak üretilmiyor artık rayovac olarak üretiliyor elımde yeterınce stok var istersen ;)
-
http://us-themes.com/demo/?theme=ImprezaWP bu temaya göre bakacak olursak çok sade olmuş yeşil yerine daha canlı bir renk kullanmanı tavsiye ederim.
-
teşekkürler hocalar bütün yorumları tek tek dikkate aldım
edit:konuyu mobilden açtım linki anasayfa yaptım sanıyorum en son baktığım sayfayı kopyalamışım
GUS tarafından 08/Oca/15 23:18 tarihinde düzenlenmiştir -
Siemens İşitme Cihazları
Başlığının altındaki listeye küçük resimler eklenebilir.
Yazılar da daha koyu renkli olabilir.
İşitme Cihazları ve Yardımcı Bilgiler
Kısmı altta da kalabilir, üstte bahsettiğim menünün hemen altına da eklenebilir.
Video çözünürlüğü hoş görünmüyor..
Müşteri gözüyle :)