folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Yeni Sitemi Actim Olumlu/Olumsuz Yorumlariniz

Yeni Sitemi Actim Olumlu/Olumsuz Yorumlariniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GUS
    GUS's avatar
    Erkek

Merhabalar arkadaslar yeni bir site actim olumlu ve olumsuz yorumlarinizi alabilir miyim ? 

http://www.isitmefindikzade.com/siemens-isitme-cihazi-pili

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coder2
    coder2's avatar
    Erkek

Öncelikle ürün tanıtımımı yapıyorsun yoksa site hakkında fikir mi istiyorsun çıkaramadım... Eğer fikir istiyorsan anasayfa adresini yazman yeterli olurdu..

Wordpress kullanıyorsun fakat eklentilerden falan olsa gerek site ağır , anasayfa ya video koymuşsun bence hiç olmamış , üst menü de işitme cihazları açılır sekmesi sayfanın nerdeyse sonuna kadar uzanıyor onu 2'li veya 3'li şekilde yan yana sıralatman daha makbule geçebilir

Önceleri Kızlar Utanınca Kızarırdı Şimdilerde Kızarınca Utanıyorlar..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek

pek anlamam ama yeşilleri bi tık koyulaştırabilirsin.

der die das
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Yazılar çok açık renkli olduğundan, arka planda beyaz olduğundan bir siliniklik söz konusu, göz yoruyor.

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acemi-webci
    acemi-webci's avatar
    Erkek

search sayfaları ingilizce kalmış, birde yeşil çok açık biraz koyu olabilir, anasayfadaki görsellerde kalitesizler var göze batıyor. kayan görsellerin birinde yazı var hemde üstüne kayarak yazı geliyor kötü durmuş. bide sınav ayağına freelance mı takılıyon 

...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek

işitme cihazı pili gereklıyse rayovac olarak varta olarak üretilmiyor artık rayovac olarak üretiliyor elımde yeterınce stok var istersen ;)

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

http://us-themes.com/demo/?theme=ImprezaWP bu temaya göre bakacak olursak çok sade olmuş yeşil yerine daha canlı bir renk kullanmanı tavsiye ederim.

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GUS
    GUS's avatar
    Erkek

teşekkürler hocalar bütün yorumları tek tek dikkate aldım 

edit:konuyu mobilden açtım linki anasayfa yaptım sanıyorum en son baktığım sayfayı kopyalamışım

GUS tarafından 08/Oca/15 23:18 tarihinde düzenlenmiştir

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

Siemens İşitme Cihazları

Başlığının altındaki listeye küçük resimler eklenebilir.

Yazılar da daha koyu renkli olabilir.

İşitme Cihazları ve Yardımcı Bilgiler

Kısmı altta da kalabilir, üstte bahsettiğim menünün hemen altına da eklenebilir.

Video çözünürlüğü hoş görünmüyor..

Müşteri gözüyle :)

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
Toplam Hit: 1283 Toplam Mesaj: 9