Yeni Sitemi Yayına Soktum
-
uzun zamandır düşünüyordum böyle bir proje ve bir kaç gün önce hayata geçirdim . tasarımı ve logoyu beğenmeyebilirsiniz yeni yaptırıyorum arkadaşıma :) Şimdi konservatuvarda kompozisyon ve orkestra şefliği okuyorum ki yurtdışına gittim eğitim görmeye ve ordan kendim için tonlarca kaynak aldım ,bilirsiniz müzikle ilgili cidden türkiyede kaynak yok olanlarda bence hiç iyi değil neden iyi değil diyorsun derseniz cidden yurtdışına bir müzik eğitimi almak için yollandığınızda farkediyorsunuz çok geriyiz. Yurtdışından aldığım kaynaklardanda faydalanarak makaleler yazmaya başladım sitemde, eğitim amaçlı ,zamanla daha iyi yoluna girer diye umuyorum . ama tabikide sitedeki çoğu dersi anlamak için nota okumayı bilmek gerekiyor.özellikle orkestrasyon dersleri anlatmaya başladım onlarda Sol,fa ve do anahtarı bilmek gerekiyor. Her neyse şimdide londra kraliyet konservatuvarına tam burslu olarak kabul edildim ordada ders notlarımı düzgün bir uslupla sitedeye geçirip derleyip anlatırım diye düşünüyorum. uzun lafın kısası site bu: http://www.sanatr.com/ yakında konservatuvara hazırlık dersleri eklenicek videolu dikte yazdırma serileri olucak italyadan aldığım cdli dikte kitabındaki dikteleri hazırlıyorum 200 küsür tane var .
site: http://www.sanatr.com/
nette hiç eşi bulunmayan yazılar ekliyorum ne kadar sürede google'de yükselirim SİZCE ?
-
-
çok teşekkür ederim hocam bilgilendirmenden dolayı hemen yapıyorum :) daha önerilerinize açığım ...
-
tema kötü, logo kötü.
seo olarak yazılarda h etiketi yok ve sayfa içi etiket yapmamışın.
-
Durqrimast bunu yazdı
tema kötü, logo kötü.
Tema gayet güzel sade karman çorman değil yazılar okunaklı. Bi kullanıcı benim gibi şeylere dikkat eder. Yok responsive falan girme oralara aman diyim.
Seo olarak ihtiyacın çok bişeye gerek yok. Ben bi kullanıcı olarak senin yazdıklarına ihtiyaç duyuyor senin yazdıklarını arıyorsam google sike sike bana senin sayfanı göstercek. Donanımhaberde bilinen kaç seo tekniği uygulanıyor? (self link yok etiket yok sayfalama yok metalar saçma sapan site geç açılıyor) ama ilk sırada biçok konuda.
Tabiki kolay yoldan sıralama istiyorsan seo yapacaksın orası ayrı
-
by_Tet bunu yazdıDurqrimast bunu yazdı
tema kötü, logo kötü.
Tema gayet güzel sade karman çorman değil yazılar okunaklı. Bi kullanıcı benim gibi şeylere dikkat eder. Yok responsive falan girme oralara aman diyim.
Seo olarak ihtiyacın çok bişeye gerek yok. Ben bi kullanıcı olarak senin yazdıklarına ihtiyaç duyuyor senin yazdıklarını arıyorsam google sike sike bana senin sayfanı göstercek. Donanımhaberde bilinen kaç seo tekniği uygulanıyor? (self link yok etiket yok sayfalama yok metalar saçma sapan site geç açılıyor) ama ilk sırada biçok konuda.
Tabiki kolay yoldan sıralama istiyorsan seo yapacaksın orası ayrı
bu sektörde uzun süredir iş yapan biriyim. Merlin, scroll vb daha birçok sitede çalıştım, çalışıyorum. Sizin hergün takip ettiğiniz birçok sitenin genel yayın yönetmeni ve editörleri benim çok değerli arakdaşlarım. Emin ol sektörde yer almak istiyorsan bu dediklerimi uygulayacaksın. Tema kötü ise kötüdür, font kötü ise kötüdür. Ben söylüyorum düzeltip düzeltmemesi ona baplı. Sen tek başına bir y orumda bulunuyorsun ben yıllardır aldığım eleştirileri arkadaşa aktarıyorum. Okuyucu neyi sever neyi sevmez biliyorum.
Eğer hobi olarak yapacaksa bu yeterli, fakat para kazanmak istiyorsa yada büyük bir kitleye yarar sağlamak istiyorsa tasarım, font, logo ve içerik giriş şekli değişmeli.
-
Bu konuda adam gibi bir site bildiğim üzere en azından türkçe olarak yok.
bu senin için çok büyük bir artı. reklam falan belkide zengin bile olursun.
başarılısın, yardım için güzelde birşey yapmak istiyorsun madem, ( tebrik ediyorum bu davranışı)
düzgün birşeyler yapman için öneride bulunacağım
uymak uymamak sana kalmış.
önceki konudan tanıdığım üzere senin en büyük eksikliğin konuya çok hakim olmak.
bunun neresi kötü deme. senin yazıların genelde kendi meslekdaşınla konuşur gibi ..
ama birşey anlatırken senden daha bilgililer olacağı gibi hiçbirşeyden anlamayan sıfır bilgi sahaibi kişilerde olacaktır.
ya bunları gruplayıp ona göre yazı hazırlayacaksın.
yada"en baştan temelde gireceksin aşama aşama gidecek herkes seviyesine göre istediği yerden başlayacak" başka alternetifin yok
sitede logo arkadaşlar söylemiş ondan zamanla kurtulmanı öneririm.
domain ismi süper olmuş çok beğendim.
favikon yoktu dün eklmeişsin ama oda olmamış bence logoyla uyumlu birşey olsun.
herkesin yaptığı gibi kategori kısmı dağınık. kullnımı zor.
sitenin geneli çok karışık geldi bana. hattakarmakarışık..
kategoriyi hem üste hemalta koyuyorsunuz. üstelik konuların altınada .. hiç gerek yok.
eğer aşağıdaki yazıyı okurken yukarı çıkmayayım diyorsanız. yukarıya sabitleyin sayfanınn neresinde olursan ol o hemen yanda dursun.
örnek sayfa vereyim:
burada menü sabit. tek bir satırlı kodla böyle oluyor çok mağrifet değil yani.
kategori içinde kategori oluştur örnek veriyorum:
ben olsam şöyle bir sey yapardım. konuya vakıf olmadığımdan kendimce bişey yapoacağım
sen anlarsın artık
kategoriler:
klasik müzik tarihi
1990
1700 yıllar.....
orkestra aletlerinin tanıtımı
piyano
keman
kemana benzer iri şeyin adı neyse ( gördüğün gibi adını bilmediğimiz dünya kadar nenstrüman var)
piyanoya benzeyen 2 katlı dikiş makinesi gibi ayağı olan şey ne mesela?
notalar
kesin alt bir tanımları vardır neyse.
armoni dersi dediğinşey notalarlamı ilgili?
üstelik kulak eğitimi dediğin video güzel olmuş ama yazılar kayıyor ya o başımı döndürdü.
videoda çalışırsanız .çok güzel olur
ünlü besteciler
mozart besteleri ve hangi besteyde hangi enstrümanları kullanmış?
hayatları ve bunun bestelerine izdüşümleri.
bir müzisyen adı vermiştin öfkeli çalıyor demiştim ya onu araştırdım karısnı babasıyla yakalamış:)) nasıl tuturmuşum ama
bach
bethoven
yeni nesil klasik müzk seçmelerim:
güney koreli yiruma..
fransız evgery kissin.... gibi alanlarını birkaç videoı ve bestelerini yorumlayabilirsin
müzik beste teknikleri
ne bileyim öyle birşey teknik birşeyler
dünya konsevuatarları
resimleri
eğitim içerikleri
klasik müzik veren kurslar dernkeler etkinlikler yarışmalar
klasik müzikle ilgili kitaplar filmler
secret ( güney kore filmi oradaki duallo süper
aklıma gelmişken oradaki mzükleri biliyorsan yazarsan tamamınıu dinlesem araya bunuda sıkıştımış oldum :))
ders kitapları
yada başka alternatifler
müzik gönder
şimdi bir müzik dinliyoum acaba şu dakikasından ki hangi enstrüman diyorum. bunun gibi bir hizmet koyabilirsin.
onlar sana çaldıkları müzkleri ekleyecekler sen hatalarını yazacaksın. hem böylece çok kişiyle tanışmış olursun.
birkaç soru sorayım bir hedef kitlen olarak biliyorsun klasik müziği seviyorum.
bunlarıda eklersen güzel olur.
o verdiğin dersler dediğin ne ile alakalı ?
bir müzik koy içindeki tekniği yaz yorumla.
yapmaya çalıştığını destekliyorum.