Yeni Sitemiz Hakkında Görüş Ve Önerileriniz
-
Beyler bir arkadaşla ortak olup lokal olarak bazı işlere bulaştık. Bir süredir çalışıyoruz birlikte, adını koyalım dedik. Olmaz hazır değilim de- Ehm. Geyik bir yana ilk iş oturup kendimize site yaptım arkadaş müşterilerle ilgilenirken. İş görsün yeter mantığıyla çok kasmadım açıkcası. Şöyle bir bakının tavsiyeniz varsa alabilirim. Bu arada siteyi artık sıkıldığım için upladım, yoksa daha baya eksiği var gördüğünüz gibi.
Edit: Kendime not; jigolo sitesini portfolyodan çıkarsak iyi olacak sanki huehauehau. -
sen çankırılımısın hacım?
edit : hacım web sitesi için ne desem bilemedim daha bişey yok ortada :D
crafty tarafından 03/Tem/14 23:39 tarihinde düzenlenmiştir -
Nope arkadaş Çankırı'da üni okudu. Genel layout ortada hocam. Bir iki ekstra sayfa var, üç beş ertelediğim kod var yazılacak, bir de optimizasyon kalanlar. Üç beş bilgi sayfası ile blog/duyuru sisteminden oluşan sitede daha ne olsun :D Tasarım ve izlenimle ilgili yorumları merak ediyorum genel olarak.
krypt tarafından 04/Tem/14 00:00 tarihinde düzenlenmiştir -
Güzel sade olmuş hocam.Hizmetlerimizdeki görsellerde değişiklik yapsan daha güzel olabilir.
-

-
mstfcn bunu yazdı
Güzel sade olmuş hocam.Hizmetlerimizdeki görsellerde değişiklik yapsan daha güzel olabilir.
Eyv hocam. Onları değiştirmeyi düşünüyorum zaten google'dan bulduğum resimlere linkli hala :D Aynı yönde ikinci bir fikir gelmesi iyi oldu.
Holycat: Anasayfaki kitap resminin liknlendiği sitenin domain'i o. Bir şey olmaz sakin (:
krypt tarafından 03/Tem/14 23:50 tarihinde düzenlenmiştir -
KrypT bunu yazdımstfcn bunu yazdı
Eyv hocam. Onları değiştirmeyi düşünüyorum zaten google'dan bulduğum resimlere linkli hala :D Aynı yönde ikinci bir fikir gelmesi iyi oldu.
Holycat: Anasayfaki kitap resminin liknlendiği sitenin domain'i o. Bir şey olmaz sakin (:
Hocam sana güvenim sonsuz :)
Lakin site antiler tarafından kara listeye girerse kötü olur :)
-
Eyv hocam. Kendi hostuma çordum resmi şimdi. :D Zaten müridin de dediği gibi değişmesi lazım resimlerin.
krypt tarafından 03/Tem/14 23:59 tarihinde düzenlenmiştir