folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Yeni Sitemle İlgili Görüşleriniz

Yeni Sitemle İlgili Görüşleriniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Erkek

merhaba müridler internet çöplüğü adıyla bi domain alıp adına uygun şekilde çeşitli kategorilerden içerik girmeye çalıştım.içerik,kategori,tema için görüş,eleştiri ve önerilerinize açığım :)

site: http://internetcoplugu.com/

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Th3Ultra
    Th3Ultra's avatar
    Erkek

Hocam, domainde de belirtmişsin zaten "çöplük" diye de. 

Şimdi şöyle bir durum var, çöplük de olsa sen bu sitenin belli bir hit alması amacındasın. 

Kategorilerin bazılarına bakıyoruz; 

• Videolar 
    • Eğitim
    • Sağlık
    • Biyografi 

Sadece bu kategoriler için bile, sırf bunlara yönelik hizmet veren devasa sistemler mevcut. 

Videolar için "Youtube, Dailymotion, Vimeo, İzlesene vb." 

Eğitim dediğin zaman ücretli ve ücretsiz olmak üzere çeşitli konularda eğitim veren yüzbinlerce site. 

Sağlık için sayısı bile bilinmeyecek kadar çok tıbbi yardım ağı. 

Biyografi üzerine .kim uzantılı domainler çıktı biliyorsun, ayrıyeten "biyografi.net, about.me" 

Ve daha niceleri.

Demek istediğim şu ki, bu denli geniş konuları kapsayan kategoriler ile başa çıkamazsın. Bu kategorilerin her birisi ile ilgili binlerce yazı, video vb. paylaşılabilir. O yüzden bunlarla ilgilenmek istiyorsan uğraşabilirim diyeceğin, kendin özgün şeyler yazabileceğin konulara odaklan.

Onun dışında Wordpress kurmuşsun. Güvenlikte sunucun sağlamsa ve eklentilerden az çok anlıyorsan pek sıkıntı yaşamazsın. Görüntü olarak da şimdilik fena değil. Eğer dediğim gibi bir konu üzerine odaklanıp yazarsan daha çok hit demek. Daha çok hit aldığında, belli maddi miktarlar elde ettiğinde kendin için bir script yazarsın/yazdırırsın.

Yoksa sen de, internet okyanusunda "deep"lere gömülen dostlarımızdan olursun. 

Kolay gelsin :) 

Th3Ultra tarafından 17/Ağu/14 15:03 tarihinde düzenlenmiştir

Amacımız; zengin olmak. Zengin görünmek değil.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Erkek
    Th3Ultra bunu yazdı

Hocam, domainde de belirtmişsin zaten "çöplük" diye de. 

Şimdi şöyle bir durum var, çöplük de olsa sen bu sitenin belli bir hit alması amacındasın. 

Kategorilerin bazılarına bakıyoruz; 

• Videolar 
    • Eğitim
    • Sağlık
    • Biyografi 

Sadece bu kategoriler için bile, sırf bunlara yönelik hizmet veren devasa sistemler mevcut. 

Videolar için "Youtube, Dailymotion, Vimeo, İzlesene vb." 

Eğitim dediğin zaman ücretli ve ücretsiz olmak üzere çeşitli konularda eğitim veren yüzbinlerce site. 

Sağlık için sayısı bile bilinmeyecek kadar çok tıbbi yardım ağı. 

Biyografi üzerine .kim uzantılı domainler çıktı biliyorsun, ayrıyeten "biyografi.net, about.me" 

Ve daha niceleri.

Demek istediğim şu ki, bu denli geniş konuları kapsayan kategoriler ile başa çıkamazsın. Bu kategorilerin her birisi ile ilgili binlerce yazı, video vb. paylaşılabilir. O yüzden bunlarla ilgilenmek istiyorsan uğraşabilirim diyeceğin, kendin özgün şeyler yazabileceğin konulara odaklan.

Onun dışında Wordpress kurmuşsun. Güvenlikte sunucun sağlamsa ve eklentilerden az çok anlıyorsan pek sıkıntı yaşamazsın. Görüntü olarak da şimdilik fena değil. Eğer dediğim gibi bir konu üzerine odaklanıp yazarsan daha çok hit demek. Daha çok hit aldığında, belli maddi miktarlar elde ettiğinde kendin için bir script yazarsın/yazdırırsın.

Yoksa sen de, internet okyanusunda "deep"lere gömülen dostlarımızdan olursun. 

Kolay gelsin :) 

çok sağol hocam yorumun için aksine tamamen ilgilendiğim konularda tamamen kendi yazdıklarım olsa o zaman başa çıkamazdım diye düşünüyodum.başladığımı da bırakmamak niyetindeyim ama konuları ve yazıları daha özgünleştirmeye çalışcam artık :)

Toplam Hit: 882 Toplam Mesaj: 3