Yeni Tahribat
-
önce @HolyOne ve yönetimdeki diğer müridler bugün uydu muhabbeti değişmişya kanalların ayarları falan sabah tvyi açtım bende otomatik olmuş bi ayar yapmaya uğraşmadım. sadece uydu kendini yenileyince ben "favori kanallar" muhabbetini kullanıyordum izlediğim kanalları sırayla buraya atmıştım direk yukarı-aşağı yaparak kanalları izliyordum tekrar izlediğim kanalları eklerim de demek istediğim; alenen bilgisayarı açtım tbt'ye girince de benzer yenilikler aradı gözlerim (: şahsen isteğim; avatara *.gif yapılsa benim şanlı avatarımın orjinali .gif uzantılı dosya msn messenger zamanında benim msn'ye ekleyenler kesin hatırlar (:
avatara *.gif yapılmasını isterim/isteriz (((:
sanki birkaç yorumda yeni tahribat.com'un yazıldığını okumuşum.
yeni tahribat.com ne zaman gelecek?
-
Yeni Tahribat şuan var zaten fakat sadece premium üyelere özel. Ayda 999,99 TL ödemen gerekiyor. Şeyh yeni Audi'sini nasıl aldı sanıyorsun ?
-
mkyb bunu yazdı
Yeni Tahribat şuan var zaten fakat sadece premium üyelere özel. Ayda 999,99 TL ödemen gerekiyor. Şeyh yeni Audi'sini nasıl aldı sanıyorsun ?
yani yeni maaşımın 23,5'te biri :D
Şeyh Audi'yle ucuza mı kaçmış ne :D
-

@ajan1111 konu gizli değil diye içerikleri gizledim ama premium'da böyle görünüyor, forumda falan da ek bir kaç alan var. 999tl bir şey değil günümüzde. Sen de aktif takılıyorsun burada, bence 1 ay falan deneyebilirsin.
edit : konuyu gizlerden forumlar sayfasından da görsel atarım, net bir fikir oluşur kafanda ona göre ilerlersin.
GodKlaus tarafından 16/Ağu/26 16:21 tarihinde düzenlenmiştir -
GodKlaus bunu yazdı

@ajan1111 konu gizli değil diye içerikleri gizledim ama premium'da böyle görünüyor, forumda falan da ek bir kaç alan var. 999tl bir şey değil günümüzde. Sen de aktif takılıyorsun burada, bence 1 ay falan deneyebilirsin.
edit : konuyu gizlerden forumlar sayfasından da görsel atarım, net bir fikir oluşur kafanda ona göre ilerlersin.
sekter len :D
-
https://www.tahribat.com/premiumaccountinfo adresinden premium üyelik tarifelerini inceleyebilirsiniz. Premium plus iyi oluyor telefona app indirim bildirimlerde geliyor. Canlı mesajlaşmada var.
-
Bu ayki maaşlar yatmadı mı yoksa?
-
arkadaşlar tamam hepimiz mürid'iz müridliğimizi her daim yaparız ama bence hazır konusu herkes istediği şeyleri söyleyebilir.
@holyzone
yattııı zamlı aldım maaşımı. sgk primi ödemiş, ödeyen, ödeyecek olan hepimizden Allah razı olsun (;
-
DrKill bunu yazdı
https://www.tahribat.com/premiumaccountinfo adresinden premium üyelik tarifelerini inceleyebilirsiniz. Premium plus iyi oluyor telefona app indirim bildirimlerde geliyor. Canlı mesajlaşmada var.
Kaç yıldır bu forumda üyeyim, hala düşüyorum u numaraya.
-
Konuya girmeden basligi gorunce kesin ajandir dedim ajan1111 cikti. Herif üfleyip üfleyip konu aciyor :D
-
ExcaliburTBT bunu yazdı
Konuya girmeden basligi gorunce kesin ajandir dedim ajan1111 cikti. Herif üfleyip üfleyip konu aciyor :D
Üfleyip püflemek senin işin "şeycalibur" 😁 kesin senden öğrenmişimdir 😁😉