Yeni Tahribat

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

önce @HolyOne ve yönetimdeki diğer müridler bugün uydu muhabbeti değişmişya kanalların ayarları falan sabah tvyi açtım bende otomatik olmuş bi ayar yapmaya uğraşmadım. sadece uydu kendini yenileyince ben "favori kanallar" muhabbetini kullanıyordum izlediğim kanalları sırayla buraya atmıştım direk yukarı-aşağı yaparak kanalları izliyordum tekrar izlediğim kanalları eklerim de demek istediğim; alenen bilgisayarı açtım tbt'ye girince de benzer yenilikler aradı gözlerim (: şahsen isteğim; avatara *.gif yapılsa benim şanlı avatarımın orjinali .gif uzantılı dosya msn messenger zamanında benim msn'ye ekleyenler kesin hatırlar (: 

https://i.gifer.com/3OZHt.gif

avatara *.gif yapılmasını isterim/isteriz (((:

sanki birkaç yorumda yeni tahribat.com'un yazıldığını okumuşum. 

yeni tahribat.com ne zaman gelecek?

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Yeni Tahribat şuan var zaten fakat sadece premium üyelere özel. Ayda 999,99 TL ödemen gerekiyor. Şeyh yeni Audi'sini nasıl aldı sanıyorsun ?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Yeni Tahribat şuan var zaten fakat sadece premium üyelere özel. Ayda 999,99 TL ödemen gerekiyor. Şeyh yeni Audi'sini nasıl aldı sanıyorsun ?

yani yeni maaşımın 23,5'te biri :D

Şeyh Audi'yle ucuza mı kaçmış ne :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek

@ajan1111 konu gizli değil diye içerikleri gizledim ama premium'da böyle görünüyor, forumda falan da ek bir kaç alan var. 999tl bir şey değil günümüzde. Sen de aktif takılıyorsun burada, bence 1 ay falan deneyebilirsin.

edit : konuyu gizlerden forumlar sayfasından da görsel atarım, net bir fikir oluşur kafanda ona göre ilerlersin.

GodKlaus tarafından 16/Ağu/26 16:21 tarihinde düzenlenmiştir

3D Printing Studio | Anahtarlık • Figür • Kişiye Özel Tasarım | Instagram : @geekbaski
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek
    GodKlaus bunu yazdı

@ajan1111 konu gizli değil diye içerikleri gizledim ama premium'da böyle görünüyor, forumda falan da ek bir kaç alan var. 999tl bir şey değil günümüzde. Sen de aktif takılıyorsun burada, bence 1 ay falan deneyebilirsin.

edit : konuyu gizlerden forumlar sayfasından da görsel atarım, net bir fikir oluşur kafanda ona göre ilerlersin.

sekter len :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

https://www.tahribat.com/premiumaccountinfo adresinden premium üyelik tarifelerini inceleyebilirsiniz. Premium plus iyi oluyor telefona app indirim bildirimlerde geliyor. Canlı mesajlaşmada var.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Holyzone
    Holyzone's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Bu ayki maaşlar yatmadı mı yoksa?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

arkadaşlar tamam hepimiz mürid'iz müridliğimizi her daim yaparız ama bence hazır konusu herkes istediği şeyleri söyleyebilir.

@holyzone

yattııı zamlı aldım maaşımı. sgk primi ödemiş, ödeyen, ödeyecek olan hepimizden Allah razı olsun (; 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FrodoTheYuzuksuz
    FrodoTheYuzuksuz's avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı

https://www.tahribat.com/premiumaccountinfo adresinden premium üyelik tarifelerini inceleyebilirsiniz. Premium plus iyi oluyor telefona app indirim bildirimlerde geliyor. Canlı mesajlaşmada var.

Kaç yıldır bu forumda üyeyim, hala düşüyorum u numaraya. 

Acı Çekene Saygı
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek

Konuya girmeden basligi gorunce kesin ajandir dedim ajan1111 cikti. Herif üfleyip üfleyip konu aciyor :D 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    ExcaliburTBT bunu yazdı

Konuya girmeden basligi gorunce kesin ajandir dedim ajan1111 cikti. Herif üfleyip üfleyip konu aciyor :D 

Üfleyip püflemek senin işin "şeycalibur" 😁 kesin senden öğrenmişimdir 😁😉 

Toplam Hit: 517 Toplam Mesaj: 11
yeni tahribat