Yeni Tv Programı İçin Format Arayışı..
-
merhaba arkadaşlar.kardeşim bi tv kanalında önümüzdeki hafta mizah kültür sanat muhabbet içerikli bi program yapacak.az once benden fikirlerimi sordu.belki orjinal bi fikir çıkar diye sie geldim. fikri olan söylesin
-
ne istediğini tam olarak anlamadım :|
-
içinde röportaj,studio muhabbetleri,eleştiri vs katabileceğimiz görsel aksesuarlar. bilen arkadaşlar varsa öneri bekliyorum. mesela sokağa çıkıp konuğu sokaktan seçmekten tutun da, mevsimine göre tadılabilecek doğa güzelliklerini sunmaya kadar herşeye açığız... hayalini anlat... önemli olan bu. fikrini beğeneceğim arkadaş olursa tv kanalını ve program ismini onunla paylaşcam. kendi fikrini seyretmenin keyfini sürsün :)
-
çok ciddi tv proğramları tiye alan dublajlı filmler yapın
örnek truva filminin çorum versiyonu gibi
bi düşün M. ali Brantın 32.gün proğramında ossuruk muhabbeti
ben salladım gerisi sizin yaratıcılığınıza kalmış
-
kültür mizah snat diyorum.seviye diyorum.. bilmem anlatabildim mi.daha düzgün bişeyler olsun.
-
hangi kanal ?
-
fth-b bunu yazdı:
-----------------------------
kültür mizah snat diyorum.seviye diyorum.. bilmem anlatabildim mi.daha düzgün bişeyler olsun.
-----------------------------İlgili kanal program izlenmiyor, "reyting" i yok derse kanal yöneticisine de aynı ifadeyi kullanabilir misin ? Televizyon, seviye kelimleri aynı cümle içinde :)
Pehhh...
Yine de kolay gelsin.