folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yeni/Eski Ehliyet

Yeni/Eski Ehliyet

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kiokhan
    kiokhan's avatar
    Erkek

Hocalar Merhabalar;

Açıklığa kavuşturmamız gereken çoğu kişinin öğrenmek istediği bir konu var.

-Ehliyeti yılbaşından sonra alırsak yeni ehliyet verilir mi(Sertifika Elimizde) ?

-Şimdi alırsak ehliyeti yılbaşından sonra hemen değiştirmemiz gerekir mi ?

Gerçekten çok kafa yoran sorular ilgili bilen kişilerin bilgilerine sunar, cevaplarını beklerim :)

Teşekkürler...

Türk
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Hocam müritlerden Shephard a sor. Kendisi sürücü kursunda çalışıyor. O bilgilidir muhakak bu konuda.

Ekleme: Anasayfada bilmiyorum belki hafif bir uykum olduğundan ötürüdür ama konu ne zaman gözüme çarpsa konu başlığı Yeni/Eski Ehliyet yerine Yeni/Eski Ahit gibi görünüyor. Uykum mu geldi ne.

1049 tarafından 19/Ara/13 20:21 tarihinde düzenlenmiştir

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

yeni ehliyetler 2015 de verilecek 1 sene beklersen sertifikayla anca öyle olur (sağlık raporun geçerliliğini yitirir)

ayrıca yeni sistemde nasıl ehliyet almak biraz bahsedermisin

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

arkadaşın dediği gibi ehliyetler 2015 den itibaren dağıtılacak, ama tc kimlik kartları bu ocak ayından itibaren 3 yılda dağıtılıp bitilrecek, bildiğim kadarıyla yeni kimliklerde de ehliyet bilgisi olacak

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

arkadaşın dediği gibi ehliyetler 2015 den itibaren dağıtılacak, ama tc kimlik kartları bu ocak ayından itibaren 3 yılda dağıtılıp bitilrecek, bildiğim kadarıyla yeni kimliklerde de ehliyet bilgisi olacak

daha bugün değiştirdim kimliği mk :D

bileydim değiştirmezdim 

gerçi bişeyde yok 6.5 lira 2 vesikelık foto

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kiokhan
    kiokhan's avatar
    Erkek

Herkes oyle diyo al diyo değiştirirsin diyo :) alıcam hacılar o zaman :)

Türk
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ercan
    Ercan's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

hocam bu konuda daha önceden konu açmıştın yanılmıyorsam, sıra ile mi verilecek bu kimlikler yoksa dağıtılmaya başladıktan sonra başvuru yaparak alabilir miyim?

IF YOU ARE NOT TİRED, YOU ARE NOT DOING IT RIGHT
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

valla hocam şuan ülke karışık, bu işi yapacak adam muammer güler çünkü o tanıtıyordu falan iş biraz sarka bilir..

buradaki sıralama nasıl olacak bilmiyorum ama 3 parti halinde dağıtılacak

muhtemleen 1. yıl şu şu şu şu iller, 2. yıl şu şu şu iller, 3. yıl şu şu illerdeki vatandaşlar başvuracaklar, gidecekler nüfus müdürlüğüne başvuracaklar kimlikler de postayla gelecek. ücreti ya orada ya da bankalarda ödeyecekler.. diğer türlü kimlik basmaları çok uzun sürecek, 75 milyon adam var :) kolay değil o kadar kimlik basmak.. marmara bölgesi ilk yıl dağıtılsan da gitmeden önce yeni kimliğimi alıp da gideyim :)) utanıyorum yurtdışında kazık gibi kimliği göstermeye :D 

unbalanced tarafından 19/Ara/13 23:37 tarihinde düzenlenmiştir

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
Toplam Hit: 848 Toplam Mesaj: 8