Yeni/Eski Ehliyet
-
Hocalar Merhabalar;
Açıklığa kavuşturmamız gereken çoğu kişinin öğrenmek istediği bir konu var.
-Ehliyeti yılbaşından sonra alırsak yeni ehliyet verilir mi(Sertifika Elimizde) ?
-Şimdi alırsak ehliyeti yılbaşından sonra hemen değiştirmemiz gerekir mi ?
Gerçekten çok kafa yoran sorular ilgili bilen kişilerin bilgilerine sunar, cevaplarını beklerim :)
Teşekkürler...
-
Hocam müritlerden Shephard a sor. Kendisi sürücü kursunda çalışıyor. O bilgilidir muhakak bu konuda.
Ekleme: Anasayfada bilmiyorum belki hafif bir uykum olduğundan ötürüdür ama konu ne zaman gözüme çarpsa konu başlığı Yeni/Eski Ehliyet yerine Yeni/Eski Ahit gibi görünüyor. Uykum mu geldi ne.
1049 tarafından 19/Ara/13 20:21 tarihinde düzenlenmiştir -
yeni ehliyetler 2015 de verilecek 1 sene beklersen sertifikayla anca öyle olur (sağlık raporun geçerliliğini yitirir)
ayrıca yeni sistemde nasıl ehliyet almak biraz bahsedermisin
-
arkadaşın dediği gibi ehliyetler 2015 den itibaren dağıtılacak, ama tc kimlik kartları bu ocak ayından itibaren 3 yılda dağıtılıp bitilrecek, bildiğim kadarıyla yeni kimliklerde de ehliyet bilgisi olacak
-
unbalanced bunu yazdı
arkadaşın dediği gibi ehliyetler 2015 den itibaren dağıtılacak, ama tc kimlik kartları bu ocak ayından itibaren 3 yılda dağıtılıp bitilrecek, bildiğim kadarıyla yeni kimliklerde de ehliyet bilgisi olacak
daha bugün değiştirdim kimliği mk :D
bileydim değiştirmezdim
gerçi bişeyde yok 6.5 lira 2 vesikelık foto
-
Herkes oyle diyo al diyo değiştirirsin diyo :) alıcam hacılar o zaman :)
-
unbalanced bunu yazdı
hocam bu konuda daha önceden konu açmıştın yanılmıyorsam, sıra ile mi verilecek bu kimlikler yoksa dağıtılmaya başladıktan sonra başvuru yaparak alabilir miyim?
-
valla hocam şuan ülke karışık, bu işi yapacak adam muammer güler çünkü o tanıtıyordu falan iş biraz sarka bilir..
buradaki sıralama nasıl olacak bilmiyorum ama 3 parti halinde dağıtılacak
muhtemleen 1. yıl şu şu şu şu iller, 2. yıl şu şu şu iller, 3. yıl şu şu illerdeki vatandaşlar başvuracaklar, gidecekler nüfus müdürlüğüne başvuracaklar kimlikler de postayla gelecek. ücreti ya orada ya da bankalarda ödeyecekler.. diğer türlü kimlik basmaları çok uzun sürecek, 75 milyon adam var :) kolay değil o kadar kimlik basmak.. marmara bölgesi ilk yıl dağıtılsan da gitmeden önce yeni kimliğimi alıp da gideyim :)) utanıyorum yurtdışında kazık gibi kimliği göstermeye :D
unbalanced tarafından 19/Ara/13 23:37 tarihinde düzenlenmiştir