Yenilenen Nokia 3310

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

Dünya çapında yankı uyandıran Nokia 3310'a çok benzeyen hayali telefon, yine Nokia 3310 adını taşıyor. İlk 3310, 2000 yılında çıkmış, 125 milyon satış yaparak bir efsaneye dönüşmüştü. PureView kameralı yeni 3310 ise Nokia'nın Lumia 1020'de kullandığı 41 megapiksellik büyüleyici kamera teknolojisini şaşırtıcı biçimde 3310'a taşıyor. ZEISS optikler, çift LED ve Xenon flaş, yeni 3310'un kamera özellikleri arasında. Telefonda herhangi bir ön kamera ise bulunmuyor.

"Yeni" 3310'un boyutları, orijinal 3310'a oldukça yakın. 113x48x22mm ölçülerindeki yeni telefon, 133 gram ağırlığında. Cihazın ön yüzünde alışılmadık biçimde kavisli, 3 inç'lik bir "ClearDiamond"dokunmatik ekran yer alıyor. Nokia, bu farklı şekildeki ekranı işlevsel hale getirebilmek için Windows Phone 8 üzerinde önemli değişiklikler yapmış. Ekranın altında ise ilk 3310'dan tanıdık gelen donanımsal düğmeler yer alıyor.

NOT: Alıntı

bu gerçek mi yoksa dalga mı geciyorlar çözemedim.

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbbsg.
    agrilion
    agrilion's avatar
    Erkek

1 nisan şakası bu olay.

Ben Kapitalizmim ve bankacılar benim evlatlarım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Sazan.avi

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cem-engine
    cem-engine's avatar
    Erkek

tam "tutmaz bu" ya da "fotoşok" tarzı şeylerle atlıyordum ki bir nisanı gördüm, iyiydi :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek

polifonik müzik destegi var mı ?

طדṮ
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

İsteyen olursa sıfırlanmış Nokia 3310 var elimde.Fakat kayıtsız.Kaydı olsaydı kendim kullanacaktım.Hastayım eski cep telefonlarına.

mkyb tarafından 01/Nis/14 23:08 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxjokerxx
    xxjokerxx's avatar
    Erkek

ekran üstü boşluk az olsaydı tuşlarda adam gibi olsaydı yerdim bunu ama olmamış

okmam yazmam yok möhür yada barnak bassam olmamı
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek

Nokia silah üretmeye devam edecek anlaşılan. Bir AK-47 kadar tehlikeliydi 3310... Özledik reyiz..

Toplam Hit: 2149 Toplam Mesaj: 9