Yeniler İçin
-
bulup kullanın umarım işinizi görür...
1-R3x(445 kb)
2-Hallet(257 kb)
3-Icqrin(295 kb)
4-Repwl(168 kb)
1-Simdi ilk basta tüm dosyalari download edelim.
2-Evet simdi R3x'i açalim.Çikan uyariya tamam deyin.Ve scan from yazan yere istedigimiz ip numarasini yazalim to yazan yere ikinci ip yi yazalim (burada iki ip numarasi arasindaki açiklari olan bilgisayari gösterir)bu arada benden size kiyak asagida en çok kullandigim ip araliklarini yazdim.Evet scana basmistik simdi arama bittikten sonra açik bilgisayarlar listelenmistir.
3-Bu arada program 2000 NT ve Linux larda çalismiyor.Evet simdi çikan bilgisayarlardan birinin üstünde sag tiklayin ve gather intelligence yi tiklayin bu islem size bilgisayarin açik olan klasörlerini gösterir.Evet olurda sizden sifre isterse hemen sag tiklayin ve Crack Password(win9x) yazan yere tiklayin bu sekilde sifreyi kirar sizde kirdigi sifreyi sifre penceresine yazin ve devam edin.
4-Simdi bilgisayar elinizde sayilir.Simdide Hallet'i açin ipi yazan yere açik buldugunuz ip numarasini yazin ben sirasiyla sunlari yapiyorumm ama siz istediginizi yapabilirsiniz.Ilk basta key log butonuna basin size iki sik çikar bir keylog gönder iki keylog indir istediginizi yapin.(Bu arada keylogun görevi bir bilgisayarin açilisindan kapanisina kadar ne yaptiysa hangi programi çalistirdiysa ne yazdiysa onu kaydetmek).Ikinci olarak ftp butonuna tiklayin size o bilgisayarda bulunan ftp sifrelerini yollar bunu çalistirmak için yollanan dosyayi alin ve hangi ftp programini kullaniyosaniz onun içine atin bu sekilde sitesinide ele geçirirsiniz.Üçüncü olarak Pwl indir butonuna tiklayin size karsi bilgisayarin pwl dosyalarini aninda kopyalar(Pwl dosyasinin içinde kisinin internet hesaplarinin sifresi bulunur)evet buda tamam.Pwl kirmayi biraz sonra anlaticam.Simdi de görüntülenecek dizininde program files yazisini silin isterseniz dursun ama eger silerseniz direk c ye girersiniz.Evet simdide isterseniz belgelerim yazan yere tiklayarak kisinin özel dosyalarina ulasabilirsiniz.Sirada program files girin adamin icq su varmi bakin varsa çift tiklayin.Buradanda kullandigi versiyonun adi olan dizine (2000b, 2001a, 2001b vs.) girin ve içinde icqnumarasi.dat dosyasini kopyalayin ve kendi bilgisayariniza atin.Iste bu kadar artik kopabilirsiniz tabi isiniz bittiyse bana bu kadar yeterli.Bu arada çikmadan önce bilgisayara masaüstüne veya start-up'ina trojan veya diger backdoorlari birakirsaniz daha sonra tekrar girebilmeniz için açik kapi birakmis olursunuz.
5-Simdide pwl yi kiralim repwl dosyasini çalistirin browse yazan yere tiklayin ve karsi taraftan kopyalanan pwl dosyasinin yerini belirtin(eger hallet le indirdiyseniz hallet klasörünün içine atar).Simdide CheckPass'a tiklayin size kullanicinin internet sifresini ve kullanici adini verir tepe tepe kullanin
6-Simdide icq yu kiralim icqrin 'i çalistirin simdi alttaki Open Databese butonuna tiklayin ve kopyaladiginiz icq dat dosyasinin yerini belirtin simdide sol taraftaki sekmelerden internet sekmesine tiklayin iste bu kadar adamin icq sifresi karsinizda simdide sifreyi degistirin dilediginiz gibi kullanin.
Not:Eger bilgisayariniz yavaslarsa kitlenmis zandedebilirsiniz ama beklerseniz istediginiz sey açilir.Genelde ttnet ve bulundugunuz ildeki ip araliklarini tercih edin hizli oluyor birde eger bilgisyarinizda NetBEUI protokolu yoksa yükleyin, yoksa arattiginizda makinalari görür ama makinaya giremezsiniz.(Bu protokol yoksa ve yüklemek istiyorsaniz : Denetim Masasi > Ag > Ekle > Iletisim Kurallari > Microsoft NetBEUI i secin.Ok diyin) -
bunları boşver.
-
ABi güzelde bu R3x sadece bilgisayarların değişken ipsini veriyo.Gerçek ip bulan bi program bulsan iii olur.ben 3 saat r3xle açık ip buldum.hiç biri gerçek ip deil.sen bunları boş wer..Kafana Takma!!!!
-
hocam bu pwl olayı 98 zamanında kalmadı yaw..xp de yemez gibime geliyor..
-
hangınız hırsız cozemedım.
ıkınızde de copy paste yazmıyor ama harflerınız bıle aynı???