Yenilmezler | The Avengers | 2012 | Orjinal Türkçe Ses | Bdrip | Türkçe Dublaj
-
Yenilmezler | The Avengers | 2012 | Orjinal Türkçe Ses | BDRip | Türkçe Dublaj

2012 -ABD
Tür : 3 Boyutlu Bilim Kurgu Aksiyon Macera
Süre:143 dakika
Yönetmen:Joss Whedon
Oyuncular:Robert Downey Jr. Scarlett Johansson Samuel L. Jackson Chris Evans Gwyneth Paltrow Mark Ruffalo Paul Bettany Cobie Smulders Chris Hemsworth Jeremy Renner Tom Hiddleston Clark Gregg Walter Perez Jenny Agutter Donna Evans Paul Lacovara Evan Kole Seslendirenler : Paul Bettany
Müzisyen : Johann Benét
Görüntü Y.: Seamus McGarvey
Senaryo:Zak Penn Jack Kirby
Yapimci: Stan Lee Jon Favreau Avi Arad Alicia Gelernt Louis DEsposito Kevin Feige Alan Fine
Yenilmezler, Marvel'in en çok iz birakan kahramanlarini bünyesinde topluyor: Demir Adam, Hulk, Thor, Kaptan Amerika, Hawkeye ve Black Widow. Beklenmedik bir düsman su yüzüne çikip dünyanin güvenligini tehdit etmeye basliyor. S.H.I.E.L.D. adiyla bilinen uluslararasi barisi koruma teskilâtinin yöneticisi olan Nick Fury, dünyayi böylesi bir felâketten kurtarmak için bir takima ihtiyaci oldugunu anliyor. Takima adam seçmek için dünyanin dört bir yanini gezmeye basliyor.
Bir Marvel filmi olan Yenilmezler'de hiç beklenmedik bir düsmanin küresel güvenligi tehdit etmeye baslamasi üzerine bir araya gelen bir süper kahraman ekibi, Dünya'yi felâketin esiginden kurtarmaya çalisiyor.
Basrollerini Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Jeremy Renner ve Tom Hiddleston'un paylastigi bu ekibe Stelan Skarsgard'la Samuel L. Jackson esklik ediyor. Joss Whedon'un Zak Penn ile birlikte yazdigi hikayeden senaryolsatirdigi ve yönettigi Yenilmezler, ilki 1963 yilinda basilan ve o günden beri Marvel'in en sevilen çizgi roman serilerinden biri olan 'The Avengers'tan uyarlandi. Aksiyon ve olaganüstü özel efektlerle dolu, muhtesem bir filme hazir olun.

http://turbobit.net/3cwdcuzbiyhx.html -
indiriyorum teşekkürler....
-
mayıstan beri bekliyorum bende :D simdi izliycem :D
-
hocam 56 ile indiriyor :) 09:35 te başladım şuan saat: 11:11 kalan tahmini sire: 5 saat 23 dk :)
-
ben bu arada filmi izledim :D
güzel filmdi. iron man serisi daha iyiydi ama.
hulk süperdi :D hulk serisi devam etmeli dedirtti :D
bazen sıktı. genel olarak iyidi. mantık hatalarıda epey vardı.
battleship gibi olmuş.
edit. film bittikten sonra bitmiyor. yazıların geçmesini bekleyin ordan sonra 1 dk daha devam ediyor. ibneler son zamanlarda moda yaptı bu hareketi. izleyen var izlemeyen var mk
FOXXLY tarafından 30/Ağu/12 14:13 tarihinde düzenlenmiştir -
FOXXLY bunu yazdı
ben bu arada filmi izledim :D
güzel filmdi. iron man serisi daha iyiydi ama.
hulk süperdi :D hulk serisi devam etmeli dedirtti :D
bazen sıktı. genel olarak iyidi. mantık hatalarıda epey vardı.
battleship gibi olmuş.
edit. film bittikten sonra bitmiyor. yazıların geçmesini bekleyin ordan sonra 1 dk daha devam ediyor. ibneler son zamanlarda moda yaptı bu hareketi. izleyen var izlemeyen var mk
Elektrikler gitti. Ben böyle işin m.k baştan indiriyorum..bu arada filmi acaip merak ettim. hulk ta varya offff..