Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
Yenilmezler Ve Açlık Oyunları(İstek)
Yenilmezler Ve Açlık Oyunları(İstek)
-
torrenttten 4-5 tane çektim hepsi fake çıktı 720p yada DVDRip varmı internette
-
Çıkmadılar hocam bildiğim kadarı ile
-
yok bu gün ben de çektim bir de utanmadan HD yazmışlardı yanına bildiğin sinema çekimi çıktı.
-
http://videoeta.com/movie/113835 Açlık oyunları 18 Ağustos
http://videoeta.com/movie/105452 Yenilmezler Eylül ayında diyor bu tarihler kesin olmamakla birlikte genelde buna ykaın şeyler olur ama yenilmezlerin izlenebilir bir R5 sürümü kesinlikle bu tarihten öcne nete düşer bence.
Sağda solda bulduğunuz torrentlere itibar etmeyin heleki bunlar sinemalara yeni girmiş bir filmin dvdrip, 720p,brrip gibi versiyonlarını vaad ediyorsa tıklamayın bile..
-
Yenilmezleri izledim adamlar süper yapmışlar . hulk süperdi : )
-
ersn bunu yazdı:
-----------------------------Yenilmezleri izledim adamlar süper yapmışlar . hulk süperdi : )
-----------------------------Tony 4ever :D
-
HoneyBadger bunu yazdı:
-----------------------------ersn bunu yazdı:
-----------------------------Yenilmezleri izledim adamlar süper yapmışlar . hulk süperdi : )
-----------------------------Tony 4ever :D
-----------------------------tony her türlü miqer :D
eger varsa süper olur bende direk cekerim merakla beklyrz :D
-
Avengers'ın dvd/bluray olarak çıkmasına daha var. Diğer seri ise zaten indirip 10 dakika zor dayandığım bir film olduğundan bilmiyorum var mı 720p versiyonu.
-
hulkun hızını alamayıp thora gömdüğü sahnede yarıldım yaa :)) zamanı ve fırsatı olanalr mutlaka sinemada izlesin hiç beklemeyin, son iki sene içinde izleidğim en eğlenceli ve kaliteli 2 filmden birisiydi yenilmezler diğeri de dokunulmazlar.
-
ben 2 3 ay önce bi açlık oyunlarını izlemiştim. hatta cdciye çektirip türkçe dublajlı :F o başka açlık oyunları heralde
hungry games hatta.. ben geleceğe mi gidip geldim yoksa noluyo lan.
-
Tavsiye olarak yazıyorum filmleri altyazı sitelerinden takip edin orada altyazısı(Hd,bluray,dvdrip olarak) varsa zaten film çıkmıştır. Boşuna fakelerle uğraşmayın.