Yerel Ağda Media Oynatıcı
-
Arkadaşlar nas server üzerinden yerel ağda video müzik yayını yapabileceğim ücretsiz güzel php script var mı bildiğiniz? Şöyle ki çok fazla bilgiye gerek yok ( imdb puanı felan ) sadece benim serverda ayırmış olduğum örneğin müzik klasörüme ağdan yeni müzik atınca otomatik listeleyecek ve kendi içinde oynatabilecek bir php script arıyorum. wordpress de olabilir.Twonky web server buna benziyor ama belirlediğim klasöre film - müzik atınca otomatik listeleyecek ve oynatacak bişi arıyorum.
-
Up olsun..
-
Şunu not almışım ama; http://serviio.org/
-
plex işini görür hocam hem lokalde bakarsın hem ıstediğin yerden cepten falan nerden olursa olsun .
-
Tamam hocam bakayım bi sağolasın.
-
-
Hocam baktım ama bendeki nas o listede yok malesef buffalo linkstation 2tb kullanıyorum.Olmazsa php çözümlere bakıcam.
-
nas4 free de yapmayı dene hocam onda casıyor
-
blackdeath bunu yazdı
nas4 free de yapmayı dene hocam onda casıyor
yok hoca ondada uğraşılmıyor ben bildiğim yoldan gidecem ubuntu server üzerine kuracam hiç değilse az çok biliyorum freebsd taban yordu beni. bu saatten sonra insanın artık uğraşası gelmiyor. iyi sistem hafif güzel ama insan panele depo neyim ekler kolaylık açısından
inan ntfs diskleri bağlamaya korkuyorum bsd makinaya, bir yanlışta disk gidecek diye