folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yerel Gazete Basımı İle İlgili (Bilgisi Olanlar Lütfen Buraya)

Yerel Gazete Basımı İle İlgili (Bilgisi Olanlar Lütfen Buraya)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZATİ.
    sakavan
    sakavan's avatar
    Erkek

yerel gazete basım makinaları alıp yerel gazete çıkarmayı düşünüyorum fakat konu hakkında bilgim pek yok makina

fiyatları ve diğer konular özellikle makina fiyatları hakkında ve kaç makina lazım hangi makina lazım onları

öğrenmek istiyorum anlaştığım bir yer var onların ilanlarını basıp para kazanacağız. tabi ilk 6 ay ilan yasak

bilgilerinizi  bekliyorum ciddi bir konu en azından benim için bilgisi olanlar yardım lütfen

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZATİ.
    sakavan
    sakavan's avatar
    Erkek

up

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxjokerxx
    xxjokerxx's avatar
    Erkek

makine neden almaya kalkıyosun yokmu başka yerel gazete bizim ilçe gazeteleri hep illerdeki büyük matbaalarda basılıyo bence onu araştır.

okmam yazmam yok möhür yada barnak bassam olmamı
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozsar07
    ozsar07's avatar
    Erkek

Sadece gazete ve ilan basmak için matbaa makinası almak hiç mantıklı değil. Haaa çok param var önemli değil diyorsan o ayrı 

Ne deli ne kör Ne sağır ne de sayrı Mutluyum kısacası Ve hiçbir şey istediğim yok Senden felek Ama yine de Ucuz olsun ekmek Ve pahalı olsun insan hayati.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

hocam basın ilan kurumundan ilan alabilmen için belli bir trajı yakalaman gerektiğini biliyorsundur ayrıca webofset yöntemiyle basılan gazetelere daha yüksek ücretten reklam veriyorlar. Ofset makina alacaksan kartvizit davetiye ve broşürde basarsın ayrıca gazeteyi savcılık emniyet gibi yerlere bildirmen gerekiyor gerekli bilgi mevzuatta açıkça yazıyor ayrıntısına vakıf değilim. Benden nacizane bir tavsiye en azından başlangıç olarak gazete basımını dışarıda büyük matbaalarda yaptırırsan daha karlı çıkarsın gibime geliyor makina almayı düşünüyorum demeseydin seçim öncesi çıkan gazetelerden çıkartacağını düşünürdüm lakin anladığım kadarı ile devamlılık ilkesini gözeteceksin hayırlısı olsun her adımında bizleride bilgilendirmeni dört göz ile bekliyorum.

tahribat.com a can feda
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZATİ.
    sakavan
    sakavan's avatar
    Erkek

yawuz bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam basın ilan kurumundan ilan alabilmen için belli bir trajı yakalaman gerektiğini biliyorsundur ayrıca webofset yöntemiyle basılan gazetelere daha yüksek ücretten reklam veriyorlar. Ofset makina alacaksan kartvizit davetiye ve broşürde basarsın ayrıca gazeteyi savcılık emniyet gibi yerlere bildirmen gerekiyor gerekli bilgi mevzuatta açıkça yazıyor ayrıntısına vakıf değilim. Benden nacizane bir tavsiye en azından başlangıç olarak gazete basımını dışarıda büyük matbaalarda yaptırırsan daha karlı çıkarsın gibime geliyor makina almayı düşünüyorum demeseydin seçim öncesi çıkan gazetelerden çıkartacağını düşünürdüm lakin anladığım kadarı ile devamlılık ilkesini gözeteceksin hayırlısı olsun her adımında bizleride bilgilendirmeni dört göz ile bekliyorum.

-----------------------------

devlet kurumundaki bir tanıdık ilan verecek ve bir iş kapısı olacak benim için tek amaç bu

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

hocam matbaa işindende anlamak gerekiyor aldığın makinanın modeline göre zira kaymalar v.s olası hataların önüne ancak deneyimlerle geçiliyor eski tip matba işinde yani makina alırken onlarada dikkat etmek lazım eziyetli bir iş diye duymuştum.

tahribat.com a can feda
Toplam Hit: 972 Toplam Mesaj: 7