Yeri Mi Bilmiyorum Ama
-
Beyler chatroulette için telefon numarası lazım var mı gönüllü yardım sever mürid :D :D
-
Yapmadım diyen kim
-
yahu kaç yıllık üyesin konu başlığına bak..
edit: cam4 e gir orası daha çok işine yara
piradomim tarafından 08/Haz/14 18:09 tarihinde düzenlenmiştir -
piradomim bunu yazdı
Yeni aktif oluyorum yav yok yanlıs anladın amacım sıkıntı geçsin benım kardes ban yedırmıs
-
uzengil bunu yazdıpiradomim bunu yazdı
Yeni aktif oluyorum yav yok yanlıs anladın amacım sıkıntı geçsin benım kardes ban yedırmıs
hacı sen bi kendini doğru ifade edebilsen anlıycaz da , şimdi önce ilk postta yazdığını (sıkıntın ne ? onu) baştan yazsana anlayabiliceğimiz şekilde
piradomim tarafından 08/Haz/14 18:13 tarihinde düzenlenmiştir -
piradomim bunu yazdıuzengil bunu yazdıpiradomim bunu yazdı
hacı sen bi kendini doğru ifade edebilsen anlıycaz da , şimdi önce ilk postta yazdığını (sıkıntın ne ? onu) baştan yazsana anlayabiliceğimiz şekilde
sılıyorum chatroulette giricem ama kardeşim ban yemiş ne yaptıysa :D ve telefon numarasına mesaj yolluyor benim telefon da daha onceden kayıtlı olduğu için kabul etmiyor o yüzden telefon numarası istedim gelen mesajı bana iletecek bir mürid lazım
-
uzengil bunu yazdıpiradomim bunu yazdıuzengil bunu yazdıpiradomim bunu yazdı
sılıyorum chatroulette giricem ama kardeşim ban yemiş ne yaptıysa :D ve telefon numarasına mesaj yolluyor benim telefon da daha onceden kayıtlı olduğu için kabul etmiyor o yüzden telefon numarası istedim gelen mesajı bana iletecek bir mürid lazım
omegle ye gir ozman hocam
-
unutmuşum çok mantıklı sağolasın
-
Bence tasssak geciyo.