Yerim Seni Öss

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_Gizemli
    By_Gizemli's avatar
    Banlanmış Üye
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    arkadaşlar güsel bişi bence okuyun

http://www.savefile.com/files/825238

Hayat Boş , Vur Göte Çoşşşş.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek
    Erdal Demirkıran'ın  kitabıysa büyük bi zevkle tavsiye ederim. Bu adam muhteşem biri :)

Her Hakkım Saklıdır
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    şahsen bende erdal demirkıran a hayranım.adamın bi tane işe yaramayacak fikri yok.tmm belki arada fazla gaz yapıyor ama.insanın tek başına mucizeler yaratabilecegine inanan bi insan ve bu bile sevilmesi için yeterli bi sebep ;)

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    süper kitap bu, bi debunun üst köşesinde jelibon vardı oda güzeldi kitapda :D

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    sadece aptallar 8 saat uyur adlı kitabını okudum, güzeldi, ben 12 saat uyurum :F
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    graywolf
    tulu
    tulu's avatar
    Dişi

cold-m4 bunu yazdı:
    -----------------------------
    sadece aptallar 8 saat uyur adlı kitabını okudum, güzeldi, ben 12 saat uyurum :F
    simdi kaç saat uyuyosun yani kitap harekete geçirti mi seni

bu adamin diger kitaplarin ebook'u varmi ????

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    connectus_erectus
    connectus_erectus's avatar
    Erkek
    bassaristhe bunu yazdı:

cold-m4 bunu yazdı:
    simdi kaç saat uyuyosun yani kitap harekete geçirti mi seni

bu adamin diger kitaplarin ebook'u varmi ????

diğer kitaplarının ilk 30 sayfası falan kendi sitesinde var kashna.com kitap ağacı bölümünde 

saadece aptallar 8 saat uyuru ben de okudum yazın uyguladım 5 saat uyuyodum ve bayağı da rahattım, sonra bi kaç şey oldu bozuldu fakat en kısa zamanda tekrar düzene sokmayı düşünüyorum.

Ancak eklemek istiyorum, eğer sağlam bi gerekçeniz yoksa kitap pek bi işe yaramıyo arkadaşlar, yazın benim işim gücüm çoktu yapmam gereken bir sürü şey oluyodu o yüzden az uyumam gerekiyodu ve kitap yardımcı oldu, ama eğer gün boyu boş boş oturan bi insansanız bi işinize yaramaz 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Olm buymuş omuş hepsi yalan.

Açacaksın kitabını çalışacaksın dersini yoksa bi sikimi yiyemessin.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

HolySeclorum bunu yazdı:
    Erdal Demirkıran'ın  kitabıysa büyük bi zevkle tavsiye ederim. Bu adam muhteşem biri :)

sen okuduysan okumam bunu ben layn :| :P

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek
    Yav arkadaslar ben bır sey sorucam ha bıre oss soyle oss boyle a.q. baska ne sıstemı var? KOTUNUN IYISIDIR oss sımdı bazıları cıkıp kaldırılsın dıyor yav akıl var mantık var uniler zaten kapasıtelerının fazlasını alıyor! 350.000 kapasıte var demıs 2.000.000 ogrencı nereye sokacak bu kadar adamı capon kıcına zencı zuku sokmaya benzıyor. tabıkı gonul ıstekı 2.000.000 ogrencı 3.000.000 kapasıte olsun ama yok. Şimdi okul notu dıyeceksınız... tabı daha mantıklı dımı :) bu sefer ver hocaya rusvetı al notu :) yada herıf sagcı sen solcu kaldın yada tam tersı yada adamlazlara gıcıktır kaldın gonyalıları sevmıyordur kaldın. Kusura bakmayın bır arkadas dogru soylemıs alacan kıtabı calısacan pehlıvan degıl cocuk olacan....
Toplam Hit: 2744 Toplam Mesaj: 10