Yerim Seni Öss
-
-
Erdal Demirkıran'ın kitabıysa büyük bi zevkle tavsiye ederim. Bu adam muhteşem biri :)
-
şahsen bende erdal demirkıran a hayranım.adamın bi tane işe yaramayacak fikri yok.tmm belki arada fazla gaz yapıyor ama.insanın tek başına mucizeler yaratabilecegine inanan bi insan ve bu bile sevilmesi için yeterli bi sebep ;)
-
süper kitap bu, bi debunun üst köşesinde jelibon vardı oda güzeldi kitapda :D
-
sadece aptallar 8 saat uyur adlı kitabını okudum, güzeldi, ben 12 saat uyurum :F
-
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------
sadece aptallar 8 saat uyur adlı kitabını okudum, güzeldi, ben 12 saat uyurum :F
simdi kaç saat uyuyosun yani kitap harekete geçirti mi senibu adamin diger kitaplarin ebook'u varmi ????
-
bassaristhe bunu yazdı:
-----------------------------cold-m4 bunu yazdı:
simdi kaç saat uyuyosun yani kitap harekete geçirti mi senibu adamin diger kitaplarin ebook'u varmi ????
-----------------------------diğer kitaplarının ilk 30 sayfası falan kendi sitesinde var kashna.com kitap ağacı bölümünde
saadece aptallar 8 saat uyuru ben de okudum yazın uyguladım 5 saat uyuyodum ve bayağı da rahattım, sonra bi kaç şey oldu bozuldu fakat en kısa zamanda tekrar düzene sokmayı düşünüyorum.
Ancak eklemek istiyorum, eğer sağlam bi gerekçeniz yoksa kitap pek bi işe yaramıyo arkadaşlar, yazın benim işim gücüm çoktu yapmam gereken bir sürü şey oluyodu o yüzden az uyumam gerekiyodu ve kitap yardımcı oldu, ama eğer gün boyu boş boş oturan bi insansanız bi işinize yaramaz
-
Olm buymuş omuş hepsi yalan.
Açacaksın kitabını çalışacaksın dersini yoksa bi sikimi yiyemessin.
-
HolySeclorum bunu yazdı:
Erdal Demirkıran'ın kitabıysa büyük bi zevkle tavsiye ederim. Bu adam muhteşem biri :)
-----------------------------sen okuduysan okumam bunu ben layn :| :P
-
Yav arkadaslar ben bır sey sorucam ha bıre oss soyle oss boyle a.q. baska ne sıstemı var? KOTUNUN IYISIDIR oss sımdı bazıları cıkıp kaldırılsın dıyor yav akıl var mantık var uniler zaten kapasıtelerının fazlasını alıyor! 350.000 kapasıte var demıs 2.000.000 ogrencı nereye sokacak bu kadar adamı capon kıcına zencı zuku sokmaya benzıyor. tabıkı gonul ıstekı 2.000.000 ogrencı 3.000.000 kapasıte olsun ama yok. Şimdi okul notu dıyeceksınız... tabı daha mantıklı dımı :) bu sefer ver hocaya rusvetı al notu :) yada herıf sagcı sen solcu kaldın yada tam tersı yada adamlazlara gıcıktır kaldın gonyalıları sevmıyordur kaldın. Kusura bakmayın bır arkadas dogru soylemıs alacan kıtabı calısacan pehlıvan degıl cocuk olacan....