Yerleşik İşletim Sistemine Mahkeme Engeli
-
http://www.ntvmsnbc.com/id/25033076/
Haber 2009'un haberi. Çoğu kişinin muzdarip olduğu alınan bilgisayarla birlikte (zorla) verilen işletim sistemlerinin yasal olmadığı ve kullanıcıların bu yönde hak talep edebileceği ile ilgili. Benim merakım 2009'dan bu yana geçen süreçte söz konusu karar iptal oldu mu? Gelişmelerden haberdar olan müridler var mı?
-
Pardus forumlarinda windows'a verilen paralarin alinabilecegi yonunde yazilar okumustum. Teknoloji marketlerinde calisanlarin ya bundan haberi yok ya da uygulamiyorlar (1 defasinda vatan da sormustum, kem kum etmisti calisan).
-
Sanırım bundan bahsediyorsun hocam. Zamanında bilgisayara bir yere kaydetmiştim lazım olur diyerekten :)

-
interfector bunu yazdı:
-----------------------------Sanırım bundan bahsediyorsun hocam. Zamanında bilgisayara bir yere kaydetmiştim lazım olur diyerekten :)

-----------------------------
Herşey çok güzel de artık davaya gerek kalmadan hakkımızı alabilmemiz gerek bence. Ya da satıcılar akıllanıp ona göre sözleşme filan koymuştur araya önlem olarak. -
Atı alan üsküdarı geçti ama ben alalı hemen hemen 10 ay oldu. O işletim sistemini geri iade edebilirmiyim ?
-
hayir hic kurmadan iade edebiliyosun
-
HanDsomE bunu yazdı:
-----------------------------Atı alan üsküdarı geçti ama ben alalı hemen hemen 10 ay oldu. O işletim sistemini geri iade edebilirmiyim ?
-----------------------------iadeyi almazlar. yeni pc alır almaz pcyi açmadan iade alıyolar.
ama pcyi alırken sonuçta işletim sisteminni parasını ödedin ama sana orjinal CD vermedilerse (ki genelde vermiyorlar)
aldığın yere git en azından orjinal CD sahibi olursun :)