folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yerli Alışveriş Sitesi Hakkında?

Yerli Alışveriş Sitesi Hakkında?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

müridler bi cihaz alacağım burada piyasa fiyatının altında buldum.site hizmet açısından nasıl güvenli biyermi?daha önce alışveriş yapan oldumu? 200 ytl üzerinde bi ürün alcagım soralımda kafamız arımasın

vvv.eniyiteknoloji.com

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    güncel

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dina_Kaki
    Dina_Kaki's avatar
    Erkek

vvv he tuttum bunu:)

dostum ürünü almadan önce telle arayıp kontrol et satın alıcam stoklarınızda mevcutmu die. bazen ürün olamayabiliyo sonra sorun çıkıyo bekletiyolr.başka sorun çıkıcağını sanmam.

Ve blok yapılan derslerin tek güzelliği, bir sigara daha içmeyip düşünebilmek seni..A.Redif YANKI
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    Dina_Kaki bunu yazdı:
    -----------------------------

vvv he tuttum bunu:)

dostum ürünü almadan önce telle arayıp kontrol et satın alıcam stoklarınızda mevcutmu die. bazen ürün olamayabiliyo sonra sorun çıkıyo bekletiyolr.başka sorun çıkıcağını sanmam.

-----------------------------
    tamam telefon la sorarım adresleri vs belli.sorun çıkmaz heralde dediğin gibi.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

güvenebilirsin hacı adamlar her bankanın sanal pos'unu almışlar

http://www.eniyiteknoloji.com/class/INNOVAEditor/assets/kk.jpg

Burda da biri şikayet belirtmiş ama firma hemen telafi etmiş.

http://www.sikayetvar.com/svf-sikayet-full-eniyiteknoloji-0-0-0--322392-.html

sorun yok yani güvenilir firma. diğer firmaların 100'lerce şikayet mesajları var.

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
Toplam Hit: 745 Toplam Mesaj: 5