Yeşil Karta Başvurmadan Yeşil Kartlı Gözüküyorum
-
Dün besin alerjisi şikayeti ile acile gittim.İşten çıkalı aylar olmuştu.Sigortam devam ediyor mu diye sordum görevliye.Aldı kimliği tc'den baktı.Sigorta yok ama yeşil kartlısınız dedi.Nasıl olur falan derken durumun aciliyeti ile yeşil kartımla tedavi oldum.Kesinlikle başvurmadım bu yeşil karta.Sağa sola sordum olmaz öyle şey diyorlar.Şimdi ilerde götüme bir para ya da bir dava girmemesi için sizede bir danışım dedim.Biri benim adıma yeşil kart çıkartmış falan olabilir mi ? Yoksa bunun mantıklı bir izahı var mı ? Bu işlerden anlayan arkadaşlar cevap verirse seviniriim.
-
Hocam isim yada başka bir yanlışlık olabilir bence düzeltilmesi için başvur.Onlar yanlışlık yapmış olablir ama sende farkettiğin için başvuru yapmazsan ilerde sıkıntı çıkartabilirler.Malum Türkiye Cumhuriye'tinde yaşıyoruz
-
besin alerjisiyle ilgili ne verdi ? iğne mi vurdu ?
g.s.sigortasından yararlanmadır senin aylık 35 küsür ücret ödüyorsun devlete
-
CyberAngel tarafından 03/Kas/12 14:01 tarihinde düzenlenmiştirSaNaL_AjaN bunu yazdı
Hocam isim yada başka bir yanlışlık olabilir bence düzeltilmesi için başvur.Onlar yanlışlık yapmış olablir ama sende farkettiğin için başvuru yapmazsan ilerde sıkıntı çıkartabilirler.Malum Türkiye Cumhuriye'tinde yaşıyoruz
Tc'den baktı diye biliyorum ama inşAllah isim benzerliğidir.
kaygusuz bunu yazdıbesin alerjisiyle ilgili ne verdi ? iğne mi vurdu ?
g.s.sigortasından yararlanmadır senin aylık 35 küsür ücret ödüyorsun devlete
Poşet serum verdi hocam.Deli gibi kaşınıyordum, kaşındğım yerde kızarıyor kabarıyordu.Ne olduğunu bulman gerek dedi doktor.İnternetten araştırdım sanırım yumurta proteğini alerjisi.Şu g.s sigortası olayını anlamadım 35 küsür ücret nedir hocam ?
-
bu yeni gss dalgasından dolayı öyle sistemler allak bullak oldu 25 yasındakı adamı 65 yas gösterıyo şikayete gidiyorsun ılac alıyon doktora gidiyon boşver diyip yolluyorlar sende bı arastrı eğer ödemen varsa yap yoksa devam et
-
CyberAngel bunu yazdıSaNaL_AjaN bunu yazdı
Tc'den baktı diye biliyorum ama inşAllah isim benzerliğidir.
yok hocam sen giderken değil onlar seni yeşilkart a kaydederken olmuş olabilir.Doğal olarak da senin kimlikten yeşilkart gözükebilir