folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yeşil Sahalar Robotlara Kalacak!

Yeşil Sahalar Robotlara Kalacak!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sergen
    Sergen's avatar
    Erkek

2050 yılına kadar futbol yıldızlarının yerini robotların alacağı öne sürüldü.

Avustralya'daki New South Wales Üniversitesi'nden Bilgisayar Mühendisliği profesörü Claude Sammut, tamamen otonom robotların geleceğin futbol yıldızları olacağını savunuyor.

Robotların nasıl futbol oynayacaklarını öğrenmek üzere programlandıkları RoboCup adlı bir projede yer alan profesör, robotların şimdilik topu kontrol etmede ve sürmede sorun yaşadıklarını, ama bunların aşılacağını ve uzun sürmeyeceğini söylüyor. Profesöre göre, robotlar geleceğin Wayne Rooney'si ya da Lionel Messi'si olacak.

Sammut, "1968'de John McCarthy ve Donald Michie, İskoç satranç şampiyonu David Levy'nin 10 yıl içinde bir bilgisayar programının onu yeneceği iddiasına girdi. On yıldan biraz fazla sürdü bu (yaklaşık 30 yıl), ama nihayet bu tür programlar artık var. RoboCup da 2050'ye kadar tamamen özerk insansı robotlardan oluşan futbol takımının dünya futbol şampiyonasında insanlardan oluşan futbol takımlarını yenebilecek düzeye gelmesini amaçlıyor. Bunu başarmak üzere robotlar, algılayabilir ve harekete geçebilir yeteneğe sahip olacaklar. Bu da algılamada, karar almada, öğrenmede, işbirliği gerektiren davranışlar sergilemede daha büyük gelişmeler sağlanmasını gerektirecek" diyor...ULAN Bİ FUTBOLUN B*KU ÇIKMAMIŞTI ONUDA YAPTINIZ HELAL OLSUN...

Hayat Bir Savaşsa Tek Silahın Aklın Ve İnancındır...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsilKan
    AsilKan's avatar
    Erkek

Ne olacak yetenekler ?

Mahalle aralarında teyzelerin bıçaklan kestiği topun içine plastik top koyan zehir bakışlı çocuklar ?

Ya hayırdır baba ya :D

Robotlaşmalarına tüküreyim ben onların :D

Kıskandılar Brezilya'yı tabii.

Heriflerde üreme var , futbolcu da yetişiyor bari teknolojiyle vuralım dediler heralde :D

...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eexper
    eexper's avatar
    Erkek

başımıza taş yağacak

Benden korkunç cevaplar duymak istemiyorsan, bana korkunç sorular sormaktan vazgeçmelisin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek
    aq 2020'yi bi görelim de gerisi basit :D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sergen
    Sergen's avatar
    Erkek

AsilKan bunu yazdı:
    -----------------------------

Ne olacak yetenekler ?

Mahalle aralarında teyzelerin bıçaklan kestiği topun içine plastik top koyan zehir bakışlı çocuklar ?

Ya hayırdır baba ya :D

Robotlaşmalarına tüküreyim ben onların :D

Kıskandılar Brezilya'yı tabii.

Heriflerde üreme var , futbolcu da yetişiyor bari teknolojiyle vuralım dediler heralde :D

-----------------------------walla ne diyim haklısın hocam :)

Hayat Bir Savaşsa Tek Silahın Aklın Ve İnancındır...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chnayzt
    chnayzt's avatar
    Erkek

ßence Çok Saçma Eger Olsa Tüm Robotların Özelikleri Belli olur İyi Robot yapan Kazanır bumu yani :)

Seni Sevmeden Önce Anlamak İsterim Seni Bulmadan Önce Aramak İsterim Seni Bir Ömür Boyu Bitirmek Değilde Sana Her An Yeniden Başlamak İsterim
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sherlock.
    r10aldinho
    r10aldinho's avatar
    Erkek

robotlarla ilgili bir konferansda konuşan profesor espri yapmıştı 

=)

o zaman messi de robot takımında oynar diye :)

İlk batışını ben gördüm güneşin, Gün dönümüne sen yetiştin, Kaptanı benim bu geminin, En son ben çıkarım, Panik etmeyin ___________________________________________________________ iletisim: www.tahribat.com@gmail.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

oldu gözlerim doldu :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clostridium
    Clostridium's avatar
    Erkek

yarramı yesinler.

onlar ne anlar satırla sokaktan sokağa kovalandığında kacma duygusunu kolkola 300 kişi tribüne girişi :o 

N'oublie pas d'ou tu viens ..
Toplam Hit: 1453 Toplam Mesaj: 9